Sport

MAX Profeţiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30! Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir, unu la unu după calificarea la Euro 2024

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30. Horia Ivanovici vă așteaptă alături de Dumitru Dragomir într-o ediţie specială după calificarea României la Euro 2024.
19.11.2023 | 18:19
MAX Profetiile lui Mitica luni 20 noiembrie ora 1330 Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir unu la unu dupa calificarea la Euro 2024
MAX Profeţiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30! Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir, ediţie specială după calificarea la Euro 2024. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir şi Horia Ivanovici promit un show de zile mari luni, 20 noiembrie, de la ora 13:30. La MAX Profeţiile lui Mitică se va dezbate subiectul momentului în sportul românesc: calificarea României la Euro 2024.

MAX Profeţiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30! Ivanovici şi Dragomir analizează succesul României

Emisiunea este transmisă în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Mitică Dragomir este pregătit de noi profeţii şi analize după succesul extraordinar al României în faţa Israelului care ne duce la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Totuşi, “tricolorii” mai au o misiune în grupa preliminară. Elevii lui Edi Iordănescu sunt primii şi joacă marţi, de la 21:45, împotriva Elveţiei pentru locul 1 al grupei. Mitică Dragomir şi Horia Ivanovici vor analiza şi această confruntare.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal va vorbi despre ce urmează pentru naţionala României după această calificare. Tragerea la sorţi este programată peste două săptămâni şi deja ne gândim la adversarii din vară.

ADVERTISEMENT

MAX Profeţiile lui Mitică, în fiecare luni de la 10:30!

FANATIK dă drumul la spectacol încă de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, astfel că va fi o dimineaţă plină pentru iubitorii fotbalului din România.

Podcastul MAX Profețiile lui Mitică vă așteaptă în fiecare luni, începând cu ora 13:30, cu transmisie live și exclusivă pe platforma FANATIK.RO. În fiecare săptămână se vor discuta cele mai fierbinţi subiecte din sport şi din societate, în general.

ADVERTISEMENT

Momentele savuroase din emisiune le puteți da o nouă vizionare pe canalul de Youtube FANATIK și, de asemenea, pe paginile de Facebook ale lui Horia Ivanovici și ale FANATIK, dar și pe contul TikTok FANATIK.

Fiecare luni, imediat după FANATIK SUPERLIGA, vă invităm să luați parte la MAX Profețiile lui Mitică, un podcast găzduit de HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică se bucură de susținerea principală a sponsorului MaxBet, unul dintre liderii industriei de jocuri de noroc din România. Nu ratați această întâlnire captivantă cu cele mai proaspete subiecte din lumea sportului și nu numai!

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română