Sport

MAX Profeţiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30! Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir, unu la unu după calificarea la Euro 2024

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30. Horia Ivanovici vă așteaptă alături de Dumitru Dragomir într-o ediţie specială după calificarea României la Euro 2024.
19.11.2023 | 18:19
MAX Profetiile lui Mitica luni 20 noiembrie ora 1330 Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir unu la unu dupa calificarea la Euro 2024
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 18 decembrie, ora 13:30! Horia Ivanovici, show unu la unu cu Dumitru Dragomir. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir şi Horia Ivanovici promit un show de zile mari luni, 20 noiembrie, de la ora 13:30. La MAX Profeţiile lui Mitică se va dezbate subiectul momentului în sportul românesc: calificarea României la Euro 2024.

MAX Profeţiile lui Mitică, luni, 20 noiembrie, ora 13:30! Ivanovici şi Dragomir analizează succesul României

Emisiunea este transmisă în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Mitică Dragomir este pregătit de noi profeţii şi analize după succesul extraordinar al României în faţa Israelului care ne duce la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Totuşi, “tricolorii” mai au o misiune în grupa preliminară. Elevii lui Edi Iordănescu sunt primii şi joacă marţi, de la 21:45, împotriva Elveţiei pentru locul 1 al grupei. Mitică Dragomir şi Horia Ivanovici vor analiza şi această confruntare.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal va vorbi despre ce urmează pentru naţionala României după această calificare. Tragerea la sorţi este programată peste două săptămâni şi deja ne gândim la adversarii din vară.

ADVERTISEMENT

MAX Profeţiile lui Mitică, în fiecare luni de la 10:30!

FANATIK dă drumul la spectacol încă de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, astfel că va fi o dimineaţă plină pentru iubitorii fotbalului din România.

Podcastul MAX Profețiile lui Mitică vă așteaptă în fiecare luni, începând cu ora 13:30, cu transmisie live și exclusivă pe platforma FANATIK.RO. În fiecare săptămână se vor discuta cele mai fierbinţi subiecte din sport şi din societate, în general.

ADVERTISEMENT

Momentele savuroase din emisiune le puteți da o nouă vizionare pe canalul de Youtube FANATIK și, de asemenea, pe paginile de Facebook ale lui Horia Ivanovici și ale FANATIK, dar și pe contul TikTok FANATIK.

Fiecare luni, imediat după FANATIK SUPERLIGA, vă invităm să luați parte la MAX Profețiile lui Mitică, un podcast găzduit de HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică se bucură de susținerea principală a sponsorului MaxBet, unul dintre liderii industriei de jocuri de noroc din România. Nu ratați această întâlnire captivantă cu cele mai proaspete subiecte din lumea sportului și nu numai!

ADVERTISEMENT