Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 29 ianuarie, ora 13:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, totul despre Dinamo – Rapid și U Craiova – FCSB

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 29 ianuarie, ora 13:30. Horia Ivanovici, alături de unicul Dumitru Dragomir, promit să facă spectacol în direct pe Fanatik.ro!
28.01.2024 | 15:00
MAX Profetiile lui Mitica luni 29 ianuarie ora 1330 Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir totul despre Dinamo  Rapid si U Craiova  FCSB
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 15 aprilie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu Dumitru Dragomir, unicul „Oracol” din fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Într-un spectacol anticipat cu mare interes, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir se pregătesc să ofere un adevărat festin de umor și analize profesionale la a doua ediție a “MAX Profețiile lui Mitică” din 2024. Evenimentul, difuzat în exclusivitate pe FANATIK.RO, va avea loc luni, 29 ianuarie, la ora 13:30.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 29 ianuarie, ora 13:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir promit un spectacol de zile mari

Podcastul “MAX Profețiile lui Mitică” a fost un adevărat fenomen în 2023 și se anunță și mai spectaculos în 2024. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cunoscut și sub numele de “Oracolul din Bălcești”, va face analize umoristice și profesioniste ale meciurilor din etapa cu numărul 23 din SuperLiga. Cu derby-urile ei, Dinamo – Rapid și U Craiova – FCSB.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, oferind privitorilor oportunitatea de a se bucura de comentariile savuroase și predicțiile profesioniste ale celor doi protagoniști. Pentru că luni este din nou momentul pentru Horică și Mitică, o combinație sinonimă cu show-ul!

În centrul atenției vor fi meciurile din SuperLiga, iar “Oracolul din Bălcești” va prezenta noi profeții pentru restul sezonului, inclusiv cine este în formă, cine intră în play-off și cine merită să facă parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revine în forță, luni, 29 ianuarie, ora 13:30

Meciurile etapei cu numărul 23 vor fi analizate în detaliu, inclusiv victoria la limită a celor de la Rapid împotriva lui Dinamo și succesul lui Farul împotriva FCU Craiova. Show-ul va atinge cote maxime după egalul Oțelului cu Petrolul, victoria celor de la UTA împotriva lui Sepsi și analiza detaliată a meciului Universitatea Craiova – FCSB.

Spectacolul continuă înainte de meciul CFR Cluj – Voluntari. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor analiza în detaliu trecerea lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va discuta despre șansele lui Mutu la clujeni.

ADVERTISEMENT

Emisiunea “MAX Profețiile lui Mitică” este programată pentru luni, 29 ianuarie, la ora 13:30, iar Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor oferi un schimb de replici la firul ierbii, aducând dezvăluiri savuroase și discuții incendiare în cadrul unei ediții de gală.

FANATIK pregătește terenul pentru spectacol încă de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, oferind invitații de top și exclusivități incendiare. După acest prim show, “MAX Profețiile lui Mitică” vor încânta publicul cu momente de neuitat.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți și de unde vreți!

Podcastul “MAX Profețiile lui Mitică” poate fi accesat în fiecare luni, începând cu ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV pe platforma FANATIK.RO. Cele mai captivante momente ale emisiunii sunt disponibile pentru reluare pe canalul de Youtube FANATIK, pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici și pe contul oficial FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe diverse dispozitive precum telefonul, televizorul sau tableta, procesul este simplu și eficient. Accesați www.fanatik.ro și dați click pe fereastra dedicată emisiunii, situată în partea superioară a site-ului. Aici, vizionarea va beneficia de o calitate ireproșabilă, asigurându-vă că nu veți întâmpina probleme în timpul vizionării.

Menționați cu atenție că emisiunea este transmisă în direct și exclusiv pe www.fanatik.ro, dar va fi și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să apăsați pe butoanele LIKE și SUBSCRIBE pentru a primi notificări). De asemenea, premiera va fi disponibilă pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici (apăsați pe butoanele LIKE și FOLLOW pentru a fi notificat la lansare) și pe pagina de Facebook FANATIK.

Pentru a urmări emisiunea, telespectatorii trebuie doar să acceseze site-ul www.fanatik.ro. Emisiunea poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV, iar cele mai intense momente vor fi disponibile pe canalul de Youtube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

În fiecare luni, de la ora 13:30, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vă invită să urmăriți emisiunea “MAX Profețiile lui Mitică” imediat după FANATIK SUPERLIGA. Acest podcast de mare succes la public pune față în față pe Horia Ivanovici și pe Dumitru Dragomir, oferindu-le o platformă unică de dialog în care discută deschis și amuzant despre subiectele de actualitate. “MAX Profețiile lui Mitică” beneficiază de susținerea principală a sponsorului MaxBet, unul dintre pilonii industriei de jocuri de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 29 ianuarie 2024

ADVERTISEMENT