Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Octavian Popescu l-a scos din sărite la Botoșani – FCSB 0-1: “Stătea și se uita, pur și simplu”

Octavian Popescu a fost luat la bani mărunți de către invitații emisiunii Fanatik Superliga. Perla FCSB-ului a fost aproape de un gol superb, însă atitudinea lui în apărare a lăsat de dorit
08.10.2023 | 12:03
Octavian Popescu la scos din sarite la Botosani  FCSB 01 Statea si se uita pur si simplu
Faza cu Octavian Popescu ce L-A SCOS DIN SARITE pe Andrei Vochin Botosani - FCSB 0-1. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 la Botoșani grație reușitei lui Lixandru din prima repriză. Echipa lui Gigi Becali a avut numeroase ocazii de a marca, însă portarul gazdelor, Ducan, a scos eroic încercările celor de la FCSB. Octavian Popescu s-a remarcat cu un șut superb la colțul lung, scos spectaculos de către Ducan.

Octavian Popescu are evoluții oscilante

“Andrei, să revenim la FCSB, o echipă pragmatică? A câștigat anul acesta fără să impresioneze. Te-a enervat rău, am văzut, Octavian Popescu, la faza aceea din minutul 90. Tactic, bineînțeles”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Un pic de pragmatism mai mult, ți-am zis eu pragmatismul îl văd și altfel. Lucrul bune este că sunt foarte multe momente în care jucătorii se apără sub linia mingii. Acesta e un lucru foarte bun.

Nu mai sunt prințișori care să spună că eu nu am treabă cu apărarea, îi las pe ceilalți 8 să se apere. Acesta este lucrul bun. Un lucru mai puțin bun este că o echipă de valoarea FCSB-ului să știe cum să gestioneze având mingea”, a spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

FCSB era să o pățească pe final de meci. Târnovanu a fost îngerul păzitor al celor de la FCSB, care au reușit să se întoarcă la București cu toate cele trei puncte. Octavian Popescu, introdus în repriza secundă, a întâmpinat dificultăți în a face faza defensivă.

Octavian Popescu nu își poate păstra concentrarea

“Îmi pare atât de rău de jucătorii talentați că nu pot pricepe. Nu știu ce e, poate nu e indolență, poate e lipsă de putere de concentrare. Nu e vorba de experiență aici. El iese în marcaj cu un coleg de-al lui mai mic de vârstă.

ADVERTISEMENT

Vine centrare, el se uită după minge, mingea se duce puțin mai departe de zona lui, pleacă jucătorul de lângă el pe care îl avea în supraveghere și el stă pur și simplu și s-a uitat la adverasrul lui care a tras și a scos-o Târnovanu.

Eu nu cred că e indolență. Eu cred că este o lipsă de capacitate de concentrare pe toată durata meciului. Aici e problema. E greu să ajungi fotbalist mare fără această capacitate de concentrare permanentă.

ADVERTISEMENT

Până la sfârșitul meciului trebuie să te doară capul de la concentrare. Asta dacă nu ai o anumită relaxare care să vină din valoare. Eu asta știu ce trebuie să fac, în apărare mă port ca un apărător, în atac ca un atacant”, a completat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Analiza dura pentru Popescu

 

ADVERTISEMENT