Pariuri sportive

Max profețiile lui Mitică pentru etapa din week-end. Ce scoruri „vede” la FCSB, Rapid și CFR Cluj

„Oracolul” Dumitru Dragomir și-a făcut Max profețiile obișnuite pentru etapa 26 din SuperLiga și a prezis ce se va întâmpla la meciurile în care joacă FCSB, Rapid și CFR Cluj.
15.02.2024 | 18:47
Max profetiile lui Mitica pentru etapa din weekend Ce scoruri vede la FCSB Rapid si CFR Cluj
Max profețiile lui Mitică pentru etapa 26. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a mai scurs o etapă din SuperLiga, FCSB și-a păstrat avansul de 9 puncte față de Rapid, ocupanta locului 2, și se pare că nimic nu-i mai poate sta în cale în încercarea de a cuceri un nou titlu de campioană după o pauză de nouă ani.

Max profețiile lui Mitică pentru etapa 26 din SuperLiga. Ce pariază la Rapid – Hermannstadt și FCU Craiova – CFR Cluj

În weekend-ul care urmează, 16-19 februarie, sunt programate meciurile din etapa 26 a SuperLigii, iar „Oracolul” Dumitru Dragomir a prezis, ca de obicei, ce rezultate ar urma să se înregistreze. S-a oprit asupra a cinci dintre cele mai interesante partide, unele din pronosticurile sale fiind însă surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Primul joc „tare” al rundei e programat vineri seara, în Giulești, Rapidul urmând a da piept cu Hermannstadt-ul fostelor sale glorii Măldărășanu și Dani Coman. Cu maximum de puncte în 2024 și venind după o victorie de senzație în derby-ul cu CFR Cluj, trupa lui Bergodi pleacă favorită, aceasta fiind și opinia lui Dumitru Dragomir.

„Hai să vedem ce pariem la Maxbet. Ce ponturi le dai celor care pariază din ce în ce mai mult? Rapid – Hermannstadt în Giulești e primul meci”, și-a început seria provocărilor Horia Ivanovici, moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„1 solist. Nu mai pierd ăștia, se urcă pe toți, cu galerie, se urcă pe ei”, a răspuns rapid Dumitru Dragomir, foarte sigur pe el și pe cota de 1,81 oferită de Maxbet pentru acest pronostic.

„FCU Craiova, echipa lui Mititelu, cu CFR Cluj”, a continuat Ivanovici, iar Dragomir a răspuns sec: „2 solist”, cota fiind de 2,45. „Bate Mutu?”, a vrut să fie sigur moderatorul, confirmarea venind instant: „2 solist”.

ADVERTISEMENT

Plouă cu „2 solist” la Max Profețiile lui Mitică. Ce alegere are Dumitru Dragomir la U Cluj – FCSB

În continuare, în antiteză cu rezultatul înregistrat în ultima etapă în partida Farul – Dinamo 0-2, Dumitru Dragomir face două alegeri surprinzătoare la partidele în care sunt implicate cele două formații. „Dinamo – Oțelul, la București”, l-a provocat din nou Horia Ivanovici, iar Dumitru Dragomir a răspuns foarte sigur pe el: „2 solist!”, influențat probabil și de cota 2,60.

Și același „2 solist”, la o cotă de 2,95, l-a ales și pentru Sepsi – Farul. „Deci punem la Maxbet că bate Hagi?”, a vrut moderatorul să fie sigur de alegerea lui Dumitru Dragomir. „Da”, a confirmat încă o dată „Oracolul” la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce poate fi urmărită în premieră pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Și ultimul meci, la Cluj, «dinozaurii» cum le spun eu de la U Cluj, «dinozaurii» lui Neluțu cu FCSB”, a închis Horia Ivanovici seria partidelor din etapa 26 a SuperLigii. „12, că am voie”, a răspuns Dragomir, cota pentru acest pronostic fiind de 1,32. „I-ai dat și lui Sabău o șansă… Îți place și ție de el?”, a mai spus moderatorul, iar replica lui Dragomir a pus capăt discuției: „Vai, ce antrenor și ce om serios e. Așa aș vrea să fie toți antrenorii din România”.

MAX Ponturile lui Mitica Dragomir pentru etapa 26

ADVERTISEMENT