Sport

Max Profețiile lui Mitică pentru etapa din week-end. Pronosticuri surpriză la U Craiova – Rapid și Dinamo – Petrolul!

Dumitru Dragomir vine cu Max Profeții surpriză la meciurile U Craiova – Rapid și Dinamo - Petrolul, din etapa 2 a play-off-ului și play-out-ului SuperLigii.
28.03.2024 | 20:07
Max Profetiile lui Mitica pentru etapa din weekend Pronosticuri surpriza la U Craiova  Rapid si Dinamo  Petrolul
Dumitru Dragomir, Max Profeții surpriză pentru etapa 2 din play-off și play-out. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile amicale ale naționalei României cu Irlanda de Nord și Columbia, microbiștii se întorc la ceea ce „arde” cu adevărat în această perioadă. Luptele la titlu și la retrogradare în SuperLiga vor ține capul de afiș în următoarele două luni, iar Dumitru Dragomir ne oferă Max Profețiile sale pentru etapa 2 din play-off și play-out.

Max Profețiile lui Mitică pentru etapa 2 din play-off și play-out. Pronosticuri surpriză la U Craiova – Rapid și Dinamo – Petrolul!

„Fii atent, nea’ Mitică… Începe nebunia… Sepsi – CFR Cluj la Sfântu Gheorghe. CFR dacă nu bate s-a închis, gata”, a deschis abrupt moderatorul Horia Ivanovici seria provocărilor pentru Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„X2”, la o cotă de 1,32, e prima previziune a „Oracolului”. „Hopa… Deci le zici la Maxbet să pună și X-ul?”, vrea să fie sigur moderatorul. „Da, da… X2”,își confirmă Dumitru Dragomir alegerea.

Apoi, trecem la cel mai tare meci al etapei. Pentru că sâmbătă seara, în Bănie, se întâlnesc Universitatea Craiova și Rapid, tocmai echipele aflate pe locurile 2 și 3 în clasament, la egalitate de puncte și la o distanță de 7 „lungimi” în spatele liderului FCSB. Cine pierde iese complet din joc, egalul le poate nărui ambelor formații visurile de mărire.

ADVERTISEMENT

„Mai departe… Ține-te bine! Sâmbătă, la ora 21:00, Universitatea  Craiova – Rapid. Craiova lui Rotaru… Avem emisiune și pe Prima Sport 1, Fanatik-ul, eu fac emisiunea sâmbătă pe meci”, continuă moderatorul seria meciurilor de la care așteaptă previziunile lui Dumitru Dragomir pentru pariori.

„1”, surprinde fostul fostul președinte al LPF, tentat poate și de frumoasa cotă de 2,14 oferită pentru acest pronostic. „Îi bate Craiova pe Rapid? 1 solist?”, întreabă mirat Horia Ivanovici. „Da. 1 solist”, răspunde fără ezitare nea’ Mitică.

ADVERTISEMENT

Urmează apoi ultimul joc din play-off, dintre campioana en-titre și liderul campionatului. „Farul – FCSB, duminică, la Constanța” e meciul la care „Oracolul” nu are nici cel mai mic dubiu: „2 solist. Bate FCSB”, la o cotă de 2,10.

„Unde se dau goluri, nea Mitică? Unde să ia oamenii cotele alea de senzație de la Maxbet și să le pună pe goluri?”, vrea să vină Horia Ivanovici în ajutorul pariorilor la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30. „La CFR cu Sepsi”, e părerea lui Dumitru Dragomir, dar care nu coincide mai deloc cu cea a moderatorului: „Eu aș lua la Craiova cu Rapid… Mulți atacanți”.

ADVERTISEMENT

Iar în final ajungem și la play-out, de unde ne-am oprit la un singur joc. „Dinamo – Petrolul luni. Acasă la Dinamo. Încep meciurile decisive pentru Dinamo”, e ultima provocare pentru Dragomir, care se oprește la un pronostic surprinzător, de cotă 1,37: „12. Fără X”.

MAX Profetiile lui Mitica pentru etapa a 2-a

ADVERTISEMENT