Pariuri sportive

Max-Profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară din această săptămână. Ce „vede” la Rapid – UTA

Dumitru Dragomir a oferit pronosticurile pentru etapa intermediară din SuperLiga, care se va disputa de marți, 27 februarie, până joi, 29 februarie.
26.02.2024 | 17:51
MaxProfetiile lui Mitica pentru etapa intermediara din aceasta saptamana Ce vede la Rapid  UTA
Max-Profețiile lui Mitică pentru etapa 28. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul regular al SuperLigii se apropie cu pași repezi de final, doar 3 etape despărțindu-ne de momentele play-off și play-out, când va începe adevărata bătălie pentru titlu și evitarea retrogradării.

Max Profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară din SuperLiga. Ce rezultat vede la Rapid – UTA Arad

Și nici nu se încheie bine runda cu numărul 27 că deja începe cea cu numărul 28. Una intermediară, programată în intervalul 27-29 februarie, și ale cărei capete de afiș sunt meciurile Rapid – UTA Arad, FC Voluntari – FCSB sau Dinamo – Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Iar, așa cum ne-a obișnuit, „Oracolul” Dumitru Dragomir ne-a oferit pronosticurile sale la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Hai să vedem ce pariem la Maxbet. E etapă intermediară… Dinamo – Hermannstadt?”, și-a început moderatorul Horia Ivanovici seria provocărilor pentru Dumitru Dragomir. „12”, a venit fără ezitare răspunsul, cota pentru acest pronostic fiind de 1,38.

ADVERTISEMENT

„Oțelul – CFR Cluj la Galați, marele meci între Dorinel Munteanu și Mutu”, aluzie la diferendul dintre cei doi foști mari internaționali și actualmente antrenori pe tema pregătirii din pauza de iarnă. „X2”, la o cotă de 1,20, vede Dumitru Dragomir, semn că are mai mare încredere în lotul clujenilor.

Și tot pe o dublă, „1X” la o cotă de doar de 1,18, mizează Dragomir și la Rapid – UTA, deși gazdele sunt considerate marile favorite ale acestei partide. „Rednic îi încurcă?”, încearcă Horia Ivanovici să afle motivul acestei alegeri. „Gata, e scandal la Rapid. Să vezi cum joacă toți, cu teamă…”, a răspuns „Oracolul”, convins că recentul scandal de la Iași, cu escapada în club a lui Albu și Borza, nu are cum să nu aibă repercusiuni.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir merge pe mâna „granzilor” la FC Voluntari – FCSB și Petrolul – Universitatea Craiova

După atâtea duble, luate la siguranță, a venit însă și vremea soliștilor. Unii riscanți chiar, am putea spune, însă Dumitru Dragomir e foarte sigur pe alegerile sale de la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune a cărei premieră e disponibilă în fiecare miercuri, de la ora 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„U Cluj, cu Sabău al tău, contra Farului lui Gică Hagi”, este provocarea la care Dumitru Dragomir vede un mare „1 solist”, la o cotă de 2,20. Nu mai are încredere în campioana en-titre, din cauza oscilațiilor de formă arătate în ultima vreme, dovadă fiind și egalul de pe teren propriu cu Oțelul, după ce bătuse pe Sepsi în deplasare.

ADVERTISEMENT

Iar finalul este unul în forță, cu „2 solist” la ultimele două partide ale rundei. Asta a ales Dumitru Dragomir la Petrolul – Universitatea Craiova (cotă 2,25) și la FC Voluntari – FCSB (cotă 1,80). Este sigur de victoria oaspeților, chiar dacă oltenii nu trec printr-o perioadă tocmai bună din punct de vedere al rezultatelor, iar liderul detașat al campionatului va avea contra ilfovenilor câteva absențe notabile.

Profetiile lui Dumitru Dragomir pentru etapa 28

ADVERTISEMENT