Sport

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 24 iulie, ora 13:15! Facem show cu Dumitru Dragomir

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 24 iulie, ora 13:15. Horia Ivanovici va fi din nou față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
24.07.2023 | 10:30
MAXProfetiile lui Mitica luni 24 iulie ora 1315 Facem show cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 23 octombrie, ora 13:30! Horia Ivanovici, show cu Dumitru Dragomir. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Luni, 24 iulie, de la ora 13:15, emisiunea MAXProfețiile lui Mitică se întoarce, doar pe FANATIK! Imediat după FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici va face spectacol ”unu la unu” cu Dumitru Dragomir, celebrul ”Oracol din Bălcești”. Emisiunea a revenit în forță după o binemeritată pauză și promite noi dezvăluiri incendiare și super exclusivități marca Dumitru Dragomir.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 24 iulie, ora 13:15!

”Oracolul” din Bălcești va analiza toate meciurile disputate în etapa secundă a SuperLigii, în special derby-ul FCSB – Dinamo și va face noi profeții. Cine se va lupta la titlu? Cine va retrograda? Ce jucător va face diferența în acest nou sezon de SuperLiga și care ar fi pariurile personale ale lui Dumitru Dragomir? Toate aceste întrebări își vor afla răspunsul la MAXProfețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Nu uitați, emisiunea este LIVE exclusiv pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, însă în fiecare miecuri emisiunea va fi în premieră pe canalul de YouTube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial. Doar cine nu-l cunoaște pe Mitică Dragomir nu știe că ”Oracolul” din Bălcești e cel mai spumos personaj din fotbalul românesc.

Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe! Așa cum declara chiar el, ”Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”, astfel că Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor analiza fără menajamente a doua etapă din SuperLiga română. Desigur, nu vor scăpa de sub lupta lui Mitică nici echipele românești angrenate în competițiile europene și aici vorbim de Farul, CFR Cluj, FCSB și Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

MAXProfețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și…tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir vă o super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 24 iulie, de la 13:15, în exclusivitate la FANATIK!

Nu uitați nici de FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30, înainte de MAXProfețiile lui Mitică, cu mulți invitați consacrați, de renume, unde nu lipsesc super exclusivitățile și dezvăluirile. Invitații speciali ai lui Horia Ivanovici, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor întoarce pe toate părțile etapa secundă a campionatului nostru.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” oricând vreți voi!

Cum vedeți emisiunea MAXProfețiile lui Mitică, în fiecare luni de la 13:15? Așa cum v-am spus, în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK. Desigur, cele mai tari momente din emisiune vor fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook HORIA IVANOVICI OFICIAL și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea perfect și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

ADVERTISEMENT

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

Emisiunea MAXProfețiile lui Mitică începe, așadar, în fiecare zi de luni de la ora 13:15, imediat după FANATIK SUPERLIGA. MAXProfețiile lui Mitică este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAXProfețiile lui Mitică are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 24 iulie 2023

ADVERTISEMENT