Sport

Mbappe, lăsat cu ochii-n soare de Neymar. Brazilianul l-a ignorat pe starul francez pentru a fi alături de Messi. Video

Când vine vorba despre PSG, toți ochii sunt pe relația dintre vedetele Mbappe, Neymar și Messi, iar un moment de la antrenamente, care i-a implicat pe cei trei, a devenit subiect de controverse între fani.
13.07.2022 | 11:33
Mbappe lasat cu ochiin soare de Neymar Brazilianul la ignorat pe starul francez pentru a fi alaturi de Messi Video
Fanii lui PSG s-au împărțit în două tabere în conflictul Mbappe - Neymar. Foto: captură video twitter
ADVERTISEMENT

În Franța, toți ochii sunt pe vestiarul lui PSG după ce Kylian Mbappe a făcut demersuri de a-l îndepărta pe Neymar. Brazilianul a rămas, spre satisfacția bunului său prieten, Messi. Decisivă a fost dorința antrenorului Christophe Galtier, după cum ați aflat din FANATIK. Însă, apele nu s-au liniștit. După cum o probează imagini surprinse la antrenamentele parizienilor.

Fanii s-au aprins pe rețelele sociale după o secvență care l-a avut în prim-plan pe Neymar

Jucătorii lui PSG au revenit deja la antrenamente. Și pregătesc noua stagiune în baza “Camp des Loges” în formula completă, din care, evident, nu lipsesc vedetele Mbappe, Neymar și Messi.

ADVERTISEMENT

Ei bine, în timpul unui exercițiu, Kylian și brazilianul se aflau în aceeași zonă. Nu au făcut însă pereche pentru partea finală, care presupunea un sprint în doi.

În cadru apare unul dintre antrenorii secunzi, care continuă alături de francez. În timp ce Neymar lucrează partea finală alături de bunul său prieten, Messi.

ADVERTISEMENT

Evident, reacțiile nu au întârziat să apară. Un fan a postat imediat pe Twitter: ”Neymar l-a ignorat pe Mbappe pentru Messi. Urmărește cu atenție!”. 

Există însă și alți suporteri ai parizienilor care consideră că lucrurile nu stau chiar așa. Mai exact, că exercițiul presupunea schimb de locuri.

ADVERTISEMENT

”Nu. Dacă privești cu atenție, Mbappe așteaptă și întinde mâinile către Neymar. Dar apare altcineva care vine să-l ia de mâini, iar Neymar rămâne cu Messi. A fost o simplă coincidență. Mbappe nu l-a refuzat pe Neymar”, este unul dintre comentariile care sunt de cealaltă parte a baricadei.

Un lucru este clar. Încă nu este liniște în tabăra lui PSG. Iar aceasta nu poate veni decât în momentul în care se va trece la joc. Printr-o bună colaborare a celor trei, menită să aducă rezultate.

ADVERTISEMENT

Altfel, probabil că Galtier va avea mari bătăi de cap. Pentru că fanii radicali ai lui PSG au fost ”la picioarele” lui Mbappe, iar pe stranieri i-au pus la zid. Așa cum s-a întâmplat după eliminarea în fața lui Real Madrid. Iar după ce Kylian a decis să-i refuze pe madrileni pentru a rămâne în capitala Franței, este limpede că atitudinea pro-Mbappe este și mai puternică.

ADVERTISEMENT