Sport

Meci de infarct pentru Cristian Chivu! Inter Primavera a ratat victoria în Youth League, deși a condus cu 2-0. Video

Cristian Chivu și Inter Milano au remizat cu Real Sociedad, în prima etapă din UEFA Youth League.
20.09.2023 | 21:17
Meci de infarct pentru Cristian Chivu Inter Primavera a ratat victoria in Youth League desi a condus cu 20 Video
Meci de infarct pentru Cristian Chivu! Inter Primavera a ratat victoria în Youth League, deși a condus cu 2-0
ADVERTISEMENT

Inter Primavera, echipa antrenată de Cristian Chivu, a remizat cu Real Sociedad în UEFA Youth League, scor 3-3, într-un meci interzis cardiacilor.

Cristian Chivu, scos din sărite de jucătorii de la Inter Primavera

Inter conducea cu 2-0 încă din minutul șapte al meciului din Champions League -ul juniorilor, iar meciul părea că se îndreaptă spre o victorie importantă pentru italieni. Ibericii aveau însă o alta părere.

ADVERTISEMENT

În minutul 11, Real Sociedad reducea diferența, iar în minutul 53 echipa egala în duelul cu elevii lui Cristian Chivu. În minutul 64, Inter trecea iarăși în avantaj. Nu a fost să fie nici acum.

În minutul 90, bascii egalau și i-au interzis lui Cristian Chivu o victorie la debutul în actuala ediție a Youth League.

ADVERTISEMENT

Bergodi, laude pentru Chivu

În primăvara, când Simone Inzaghi a fost aproape să plece de la Inter Milano, Cristian Chivu a fost unul dintre cei de pe lista de posibili antrenori ai echipei. Inzaghi a rămas însă pe banca echipei, decizie inspirată dacă ne gândim că echipa a ajuns în semifinale UEFA Champions League.

Cristiano Bergodi a vorbit despre Cristian Chivu, spunând că acesta este foarte apreciat în țara sa. În același timp, Bergodi spune că, deși fostul fundaș are ambiție, acesta nu va avea o misiune ușoară pentru a se impune în Italia.

ADVERTISEMENT

Despre Chivu se vorbește frumos în Italia. Se vorbea la un moment dat că poate veni la prima echipă. S-a vorbit mult despre Chivu, că ar putea veni la prima echipă, când Inzaghi nu a avut rezultate.

Chivu a declarat că preferă să stea în Italia cu echipa de tineret și după să ia o echipă mare. Are ambiția de a antrena în Italia. Nu e ușor, în Italia nu e ușor. Inzaghi, după o perioadă grea, a reușit să meargă în finală de Champions League.

ADVERTISEMENT

L-am antrenat pe Inzaghi la Lazio, când eram secund, în 2004. Era greu cu el la antrenamente, era lent. Lupta, dar nu era cine știe ce. Vedeți cum e, incredibil, ca antrenor s-a schimbat situația. E perceput ca un antrenor foarte bun”, a spus Bergodi, la SUFLET DE RAPIDIST.

Cristian Chivu s-a retras din activitate în 2014. El. A jucat șapte ani la Inter Milano, câștigat UEFA Champions League alaturi de echipa italiană. Din 2021 este antrenor la echipă U19, Primavera, a lui Inter, alături de care a cucerit un titlu.

ADVERTISEMENT