Fotbal international

Meci spectaculos pentru Olăroiu și Rădoi în amicalul caritabil de la Madrid. „Stelele lumii” – legendele Spaniei 6-6. VIDEO

21.12.2019 | 23:04
Meci spectaculos pentru Olaroiu si Radoi in amicalul caritabil de la Madrid Stelele lumii  legendele Spaniei 66 VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciul caritabil de pe „Wanda Metropolitano” dintre „stelele lumii” și legendele naționalei Spaniei s-a terminat 6-6. Cosmin Olăroiu a fost antrenorul echipei pline de staruri, în care Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost inclus.

Meciul caritabil la care au participat Rădoi și Olăroiu a fost spectaculos

Partida caritabilă la care au participat Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu a fost spectaculoasă și s-a terminat 6-6. Figo, Roberto Carlos, Samuel Eto’o, Dani Alves și Del Piero au fost doar câteva dintre fotbaliștii uriași care au participat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Alessandro Del Piero a marcat golul meciului și a arătat că nu a uitat deloc de meciurile memorabile pe care le-a făcut în tricoul lui Juventus de-a lungul anilor. Golul italianului îl puteți vedea AICI.

Olăroiu și Rădoi au vorbit pentru presa din Spania

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi au oferit un interviu pentru presa spaniolă înaintea meciului: „Este o mare onoare pentru mine și să antrenez niște fotbaliști atât de mari. Este un meci cu scop caritabil și cred că toți avem obligația să participăm la astfel de acțiuni.

ADVERTISEMENT

O să fie un show frumos și cred că lumea care va veni va rămâne impresionată. Trebuie ca oamenii să se gândească și la alți oameni, mai ales pentru că ne aflăm în fața Crăciunului.

Este foarte bine că putem să facem și alți oameni fericiți. Eu vreau să câștig mereu, chiar și când mă joc cu fiul meu nu îl las să câștige. am victoria în sânge, dar meciul va fi plăcut pentru toată lumea”, a spus Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost foarte bucuros pentru că a fost invitat la eveniment și a ținut să le mulțumească organizatorilor pentru oportunitate: „Sunt fericit și în același timp sunt mândru, pentru că voi sta în același vestiar cu jucători pe care îi vedeam doar la TV.

Visam să îi văd în realitate și le mulțumesc organizatorilor pentru că au făcut posibil acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Sper ca toată lumea să se simtă bine la meci, atât lumea care privește evenimentul la televizor, cât și cei de pe stadion, dar și jucătorii pentru că este un meci caritabil.

Trebuie să luptăm pentru a califica România la Campionatul European din 2020, acolo unde vom organiza și patru meciuri, dar mai întâi trebuie să trecem de Islanda care este o echipă puternică”, a declarat selecționerul României.

  • 38 de ani a împlinit Mirel Rădoi pe 22 martie
ADVERTISEMENT