Fotbal international

Selecționerul Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Cosmin Olăroiu participă la un amical de gală pe ”Wanda Metropolitano”. Ronaldinho, Roberto Carlos și Figo, printre invitați

21.12.2019 | 08:56
Selecționerul Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Cosmin Olăroiu participă la un amical de gală pe ”Wanda Metropolitano”. Ronaldinho, Roberto Carlos și Figo, printre invitați
Selecționerul Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Cosmin Olăroiu, invitați la un amical de gală pe ”Wanda Metropolitano”. Sursa foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 21 decembrie, stadionul ”Wanda Metropolitano” din Madrid va găzdui un meci amical de lux între ”Legendele Spaniei” și o selecționată a lumii din care vor face parte o serie de nume uriașe ale fotbalului mondial. Printre invitați se numără selecționerul Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Cosmin Olăroiu.

Selecționerul Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Cosmin Olăroiu, invitați la un amical de gală pe ”Wanda Metropolitano”

Actualul antrenor al celor de la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, va sta pe banca selecționatei mondiale la acest meci. El îi va avea printre elevi și pe selecționerul României, Mirel Rădoi, pe care l-a antrenat și la Steaua, dar și pe Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Din echipa stelelor mondiale vor mai face parte, printre alții, Ronaldinho, Figo, Eto’o, Dani Alves, Roberto Carlos, Yepes, Fernando Sanz, Del Piero, Nuno Gomez, Rafa Marquez, Rapajici, Mondragon sau Alessandro Del Piero

Olăroiu, Rădoi și Mutu vor înfrunta o națională clasică a Spaniei din care nu vor lipsi nume care au scris istorie, precum Fernando Hierro, Michel Salgado, Fernando Morientes sau Joan Capdevila.

ADVERTISEMENT

Meciul amical din capitala Spaniei este unul organizat în scopuri caritabile. Toate fondurile strânse se vor îndrepta către Asociația Spaniolă de A-Ball (fotbal în scaun cu rotile) și FUNDELA (asociație de luptă împotriva maladiei ELA – scleroză laterală amiotrofică).

Selecționerul Mirel Rădoi, prilej de reîntâlnire cu fostul său discipol, Olăroiu

Pentru Mirel Rădoi, amicalul de gală din Spania este un bun prilej de reîntâlnire cu fostul său antrenor Cosmin Olăroiu, alături de care a lucrat la Steaua și în zonele arabe.

În noiembrie, înainte ca el să ajungă pe prima bancă a naționalei, Rădoi spunea că și-ar dori ca Olăroiu să preia naționala lăsată liberă după plecarea lui Contra.

ADVERTISEMENT

”M-aș bucura cel mai mult să vină Cosmin Olăroiu la națională, dar este foarte greu ca asta să se întâmple, știți și voi acest lucru”, spunea Rădoi, într-o perioadă în care nu se vedea pe postul primei reprezentative.

Mirel Rădoi (38 de ani) a preluat echipa națională după finalul campaniei de calificare la EURO 2020 și are ca obiectiv trecerea de barajul din martie 2020.

  • Islanda – România, meciul de baraj din martie 2020, debutul lui Rădoi pe banca naționalei.
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri