Fotbal intern

Meciul dintre Chindia Târgoviște și FCSB nu se mai joacă la Ploiești. Unde se va disputa partida

24.10.2020 | 20:00
Meciul dintre Chindia Targoviste si FCSB nu se mai joaca la Ploiesti Unde se va disputa partida
ADVERTISEMENT

FCSB nu se va mai deplasa la Ploiești pentru meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște, care ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Ilie Oană, ci la Giurgiu, după ce gazonul a cedat la meciul naționalei cu Austria.

Deși Chindia Târgoviște își joacă meciurile considerate acasă pe stadionul din Ploiești, datorită faptului că stadionul propriu este în reconstrucție, iar de acum încolo vor trebui să joace la Giurgiu meciurile de acasă.

ADVERTISEMENT

Lucrările la stadionul din Târgoviște se desfășoară foarte lent, iar Chindia mai are de așteptat până se va muta pe propriul stadion, pe care tocmai s-a montat gazonul, în timp ce tribunele abia au fost dărâmate.

Gazonul de pe Ilie Oană este protejat pentru meciul decisiv al naționalei de tineret cu Danemarca

Autoritățile locale din Ploiești au luat decizia să întrerupă colaborarea cu Chindia Târgoviște, pentru a întreprinde lucrări de întreținere la gazon, care a fost destul de întrebuințat la meciul naționalei cu Austria.

ADVERTISEMENT

Astfel, gazonul va fi perfect la meciul care va decide soarta echipei naționale de tineret antrenată de Adrian Mutu în meciul cu Danemarca, care se va disputa pe acest stadion, pe data de 17 noiembrie.

Astfel, meciul din etapa viitoare dintre Chindia Târgoviște și FCSB, se va juca la Giurgiu, pe data de 2 noiembrie, de la ora 21:00, exact așa cum a fost programat inițial.

ADVERTISEMENT

FCSB a jucat și ea ultimele meciuri de acasă pe stadionul din Giurgiu

După ce gazonul de pe National Arena a cedat și a fost din nou schimbat, FCSB a fost nevoită să își dispute meciurile de pe teren propriu la Giurgiu, unde a jucat în mai multe rânduri în postura de gazdă, chiar și partide din cupele europene, ultimul meci disputat pe stadionul ,,Marin Anastasovici” fiind cu Slovan Liberec, când roș-albaștrii au fost eliminați după ce au avut mai mulți jucători infectați cu coronavirus.

În etapa a opta, FCSB o va înfrunta pe Hermannstadt pe teren propriu, în timp ce Chindia a pierdut la Arad cu UTA, scor 0-1. Se pare că stadionul din Târgoviște va putea fi folosit din returul campionatului, iar conducerea clubului speră că va putea avea spectatori la primul jucat la Târgoviște în Liga 1 după mulți ani: ,,În principiu, noi avem încredere că stadionul va fi terminat pentru returul acestui sezon. Arena va avea circa 9.000 de locuri”, a declarat Adrian Baicu, reprezentat în Adunarea Generală a Acționarilor la Chindia Târgoviște din partea Primăriei Târgoviște, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Chindia are un nou gazon sintetic la Târgoviște pe care se vor putea juca partide oficiale începând cu luna noiembrie, în urma unei investiții a Primăriei din localitate în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. 105 metri lungime şi 68 metri lăţime este dimensiunea terenului pe care vor avea loc meciuri de tineret.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,97 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT