Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Meciurile tari din etapa a 14-a, analizate la Fanatik Superliga! Pronosticuri pentru Dinamo, Rapid şi FCSB

Analiștii FANATIK SuperLiga au dat cele mai tari ponturi înaintea etapei a 14-1 din SuperLiga.
27.10.2023 | 18:10
Meciurile tari din etapa a 14a analizate la Fanatik Superliga Pronosticuri pentru Dinamo Rapid si FCSB
Pronosticuri înaintea etapei a 14-a din Superligă. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au dat verdictul în ceea ce privește cele mai tari meciuri ale etapei a 14-a din SuperLigă. Petrolul – FCSB și Rapid – Craiova sunt cele mai tari meciuri ale etapei.

Ce spun analiștii FANATIK SuperLiga despre meciurile din etapa 14

Alin Buzărin a oferit un pronostic simplu. El crede că vor fi sub 2.5 goluri la Petrolul – FCSB, în timp ce la Rapid – Craiova mizează pe victoria gazdelor.

ADVERTISEMENT

Sub trei, sub 2.5 la Petrolul FCSB. La Rapid Craiova merg pe 1”, a fost pronosticul jurnalistului Alin Buzărin pentru următoarea etapă de campionat.

Robert Niță este convins că, deși nu va avea un meci ușor, Rapid se va impune în Giulești, în meciul cu Universitatea Craiova. El crede că atât FCSB, cât și Petrolul vor marca.

ADVERTISEMENT

Rapid câștigă în Giulești, nu va fi un meci ușor, dar Rapid are puterea să se impună în Giulești. La Craiova sper să facă echipa echipa pe invers.

La Petrolul – FCSB, ambele marchează”, spune Robert Niță, înaintea unei etape de seznație din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș nu este foarte convins de victoria FCSB-ului, spunând că experimentele lui Gigi Becali ar putea duce la pierderea meciului.

Acesta crede că nu este o idee bună titularizarea lui Dorin Rotariu în atac din primele meciuri, în contextul în care echipa are mulți jucători buni care pot juca acolo.

ADVERTISEMENT

Referitor la meciul Rapid – Craiova, Gardoș crede că forma proastă a fostei sale echipe va face ca victoria să fie de partea gazdelor.

Surpriză ar fi dacă domnul Becali insistă să facă experimente, mă refer la Rotariu. Dacă vii așa de repede, îl bagi direct, cred că e un mesaj greșit și pentru ceilalți, eu să fi fost pe postul lui aș fi fost foarte frustat.

Dacă echipa nu va fi făcută bine, nu m-ar mira să piardă sau să facă egal cu Petrolul. Cred că Rapid va câștiga, mai ales dacă ținem cont de momentul slab prin care trece Craiova”, a spus Gardoș.

În final, Alin Buzărin a spus că nu crede că Dinamo se va impune cu Poli Iași, spunând că moldavii joacă foarte bine.

Dinamo nu bate diseară, am văzut Iașul, e o echipă bună, bine pusă”, a spus Alin Buzărin.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT