News

Medicii i-au spus că mai are 3 luni de trăit, dar a primit o nouă șansă la viață. Povestea impresionantă a Gianinei

Gianina, o asistentă de 38 de ani din România, are o poveste de viață impresionantă. Medicii i-au spus că mai are 3 luni de trăit, însă femeia a primit o nouă șansă.
25.12.2022 | 16:52
Medicii iau spus ca mai are 3 luni de trait dar a primit o noua sansa la viata Povestea impresionanta a Gianinei
Povestea Gianinei, femeia care a primit o nouă șansă la viață. Medicii i-au spus că mai are de trăit 3 luni. Sursa foto: captură antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Gianina primea o veste cruntă din partea medicilor. Femeia era anunțată că, din cauza unei boli grave la ficat, mai are foarte puțin de trăit.

Povestea Gianinei, femeia care a primit o nouă șansă la viață. Medicii i-au spus că mai are de trăit 3 luni

Geanina a îngrijit mulți ani de zile alte persoane, fiind de profesie asistentă medicală. Sănătății sale nu i-a dat o așa mare atenție.

ADVERTISEMENT

O hepatită nedetectată la timp i-a agravat starea de sănătate. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a ajuns să sufere de ciroză hepatică.

Medicii îi mai dăduseră doar 3 luni de viață, astfel că a început să își pregătească membrii familiei pentru momentul în care ea nu va mai fi alături de ei.

ADVERTISEMENT

Resemnată cu gândul că zilele sale sunt numărate, Gianina a avut parte de un adevărat miracol.

Salvarea ei a apărut în ultimul moment. Un transplant de ficat a ajutat-o să se recupereze și să se bucure în prezent de viață și de familia ei.

Actrița Ema Vețelu a murit într-un accident de mașină. Ficatul acesteia a ajuns la Gianina.

”Am intrat în sala de operații și atunci au început emoțiile cele mai mari. M-am gândit că, dacă Dumnezeu va vrea, voi avea norocul să fiu lângă copii în continuare”, a povestit Gianina, duminică, în prima zi de Crăciun, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Gianina a avut parte de cel mai frumos Crăciun, după operație

Nu cu mult timp în urmă, Gianina se gândea că se va despărți definitiv de familiei și de cei doi copii. Acum, viața ei este una plină de fericire.

Când a ajuns acasă după transplant, Gianina a avut parte de cel mai frumos Crăciun. Astfel, de la gândul că nu își va mai putea vedea copiii crescând, acum se bucură în fiecare zi de ei.

ADVERTISEMENT

În plus, după operația de transplant, Gianina și-a găsit un nou loc de muncă. Ea lucrează la sala de nașteri a unui spital din Buftea.

ADVERTISEMENT