News

Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată Ana, femeia ucisă de maidanezi: “Severitatea a fost foarte mare”

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus cum ar fi putut fi salvată femeia ucisă de maidanezi în București. Ce i-ar fi salvat viața Anei Oroș.
24.01.2023 | 10:05
Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvata Ana femeia ucisa de maidanezi Severitatea a fost foarte mare
Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată Ana, femeia ucisă de maidanezi Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit cum ar fi putut fi salvată viața Anei Oroș, femeia sfâșiată de maidanezi în zona Lacul Morii din Capitală.

Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată femeia ucisă de maidanezi

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus că era o singură soluție pentru ca femeia să fie salvată era o intervenție rapidă a medicilor. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, iar Ana a sângerat până la moarte.

ADVERTISEMENT

Medicii legiști au analizat corpul fără suflare al femeii și concluzia a fost că aceasta a murit din cauza hemoragiei, după ce i s-a secționat vena femurală.

Doar dacă medicii erau deja acolo sau veneau extrem de repede putea fi salvată femeia ucisă de maidanezi în București, pentru că puteau să-i oprească hemoragia și poate acesta avea o șansă la viață.

ADVERTISEMENT

“Mușcătura de câine, mai ales când vorbim de membre, este foarte periculoasă. Dacă s-a secționat femurala, vorbim categoric de șoc hemoragic.

Dacă se intervine în timp real cu hemostază provizorie și toate celelalte, evident că da, putea fi salvată femeia din București”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri despre moartea Anei Oroș

Medicul Tudor Ciuhodaru a mai spus și că mușcăturile câinilor sunt foarte periculoase, mai ales pentru că aceștia atacă fața, gâtul și membrele, toate elemente ce pot duce la deces.

În acest caz, severitatea rănilor suferite de femeia atacată a fost foarte mare, așa că Ana Oroș a avut puține șanse de a lupta pentru viața sa, așa cum a făcut prima dată când a mai fost atacată de câini, tot în zona Lacul Morii.

ADVERTISEMENT

“Când vorbim de haite de câini, vorbim de mușcături multiple în zone de mare risc și aici mă refer la față, gât și mai ales atenție și la membre.

Coapsele de exemplu sunt foarte păcătoase, drept dovadă cum a fost și această secțiune de femurală.(…) Aici severitatea a fost foarte mare și ar fi fost necesară o intervenție extrem de rapidă”, a precizat medicul Tudor Ciuhodaru.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii