News

Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată Ana, femeia ucisă de maidanezi: “Severitatea a fost foarte mare”

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus cum ar fi putut fi salvată femeia ucisă de maidanezi în București. Ce i-ar fi salvat viața Anei Oroș.
24.01.2023 | 10:05
Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvata Ana femeia ucisa de maidanezi Severitatea a fost foarte mare
Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată Ana, femeia ucisă de maidanezi Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit cum ar fi putut fi salvată viața Anei Oroș, femeia sfâșiată de maidanezi în zona Lacul Morii din Capitală.

Medicul Tudor Ciuhodaru spune cum ar fi putut fi salvată femeia ucisă de maidanezi

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus că era o singură soluție pentru ca femeia să fie salvată era o intervenție rapidă a medicilor. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, iar Ana a sângerat până la moarte.

ADVERTISEMENT

Medicii legiști au analizat corpul fără suflare al femeii și concluzia a fost că aceasta a murit din cauza hemoragiei, după ce i s-a secționat vena femurală.

Doar dacă medicii erau deja acolo sau veneau extrem de repede putea fi salvată femeia ucisă de maidanezi în București, pentru că puteau să-i oprească hemoragia și poate acesta avea o șansă la viață.

ADVERTISEMENT

“Mușcătura de câine, mai ales când vorbim de membre, este foarte periculoasă. Dacă s-a secționat femurala, vorbim categoric de șoc hemoragic.

Dacă se intervine în timp real cu hemostază provizorie și toate celelalte, evident că da, putea fi salvată femeia din București”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri despre moartea Anei Oroș

Medicul Tudor Ciuhodaru a mai spus și că mușcăturile câinilor sunt foarte periculoase, mai ales pentru că aceștia atacă fața, gâtul și membrele, toate elemente ce pot duce la deces.

În acest caz, severitatea rănilor suferite de femeia atacată a fost foarte mare, așa că Ana Oroș a avut puține șanse de a lupta pentru viața sa, așa cum a făcut prima dată când a mai fost atacată de câini, tot în zona Lacul Morii.

ADVERTISEMENT

“Când vorbim de haite de câini, vorbim de mușcături multiple în zone de mare risc și aici mă refer la față, gât și mai ales atenție și la membre.

Coapsele de exemplu sunt foarte păcătoase, drept dovadă cum a fost și această secțiune de femurală.(…) Aici severitatea a fost foarte mare și ar fi fost necesară o intervenție extrem de rapidă”, a precizat medicul Tudor Ciuhodaru.

ADVERTISEMENT
Tags: