Life

Meghan Markle, decizie de ultimă oră. Planul pe care îl are ducesa de Sussex

09.07.2020 | 12:31
Meghan Markle decizie de ultima ora Planul pe care il are ducesa de Sussex
ADVERTISEMENT

Meghan Markle încearcă să oprească presa din Marea Britanie din a-i aduce în instanță pe cinci dintre prietenii săi în procesul pe care îl are cu mai multe tabloide și ziare din Marea Britanie.

Ducesa de Sussex a făcut o sesizare la Curtea de Apel pentru a opri ziarele din trustul Associated Newspapers, pe care l-a dat în judecată, să nu publice numele prietenilor săi, dar nici să nu-i implice în acest proces.

ADVERTISEMENT

Mehan Markle duce un război cu tabolidele britanice, după ce au fost publicate imagini din intimitatea ei.

Meghan Markle, în proces dur cu tabloidele din Marea Britanie

Fotografii cu fiul ei, Archie, dar și apropiați ai său au fost date publicității, fără acordul părților. De altfel, ducesa susține că ea nu este implicată în proces și nici prietenii ei, doar aceste ziare care i-au încălcat intimitatea.

ADVERTISEMENT

Articolele apărute în Daily Mail, în mod special, sunt cele care i-au făcut cel mai mult rău. Jurnaliștii britanici au postat numeroase imagini cu ducesa în timpul diferitelor activități pe care le dorea personale. Meghan Markle a dat în judecată Associated Newspapers pentru articolele publicate în 2019, care includ părți și din scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018.

De asemenea, articolele cu declarațiile tatălui ei și dezvăluirile făcute de acesta despre viața intimă sunt parte din proces. De atunci, ducesa nu a mai vorbit cu tatăl ei. Ea le cere judecătorilor să facă abstracție de cerința trustului de presă, deoarece se dorește un circ mediatic pentru a se distrage atenția de la cauza reală, scrie mirror.

ADVERTISEMENT

Daily Mail și alte ziare din trustul Associated Newspapers au justificat publicarea articolelor prin dezvăluirile făcute pentru revista People a celor cinci prieteni anonimi ai ducesei. Acum, tabloidele vor să-i facă parte din proces.

Anul acesta, în mai, s-au împlinit 2 ani de când Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl ei, după ce  a fost vânat de jurnaliști, a apărut la diferite emisiuni televizate și a făcut mărturisiri despre viața ei.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle, pe coperta revistei People
Meghan Markle, pe coperta revistei People

” Aceste cinci femei nu sunt implicate în proces și nici eu nu sunt. Trustul ziarului Daily Mail este. “,  a declarat ducesa în declarația sa.

Meghan Markle a fost numită ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit cu prințul Harry, fiul prințesei Diana.

ADVERTISEMENT