Life

Motivul pentru care numele lui Meghan Markle a fost scos de pe certificatul fiului său. S-a lăsat cu scandal

Scandalul care a marcat Familia Regală! Numele lui Meghan Markle a fost șters de pe certificatul propriului său copil. Cum a fost posibil.
03.08.2023 | 11:03
Motivul pentru care numele lui Meghan Markle a fost scos de pe certificatul fiului sau Sa lasat cu scandal
De ce nu apare Meghan Markle pe certificatul de naștere al fiului său. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro/ CNN
ADVERTISEMENT

Întreaga relație dintre Meghan Markle și prințul Harry a fost una marcată de numeroase scandaluri încă de la început. Multe situații au fost unele greu de înțeles, însă unul dintre cele mai marcante momente a fost cel în care Ducesa de Sussex a fost scoasă din certificatul propriului copil.

De ce i-a fost șters numele lui Meghan Markle din certificatul de naștere al copilului său

Meghan Markle și prințul Harry au aniversat cinci de căsnicie anul acesta, dar relația lor, începută în anul 2016, a fost una marcată de scandaluri. Împreună au doi copii, pe care acum îi cresc departe de Familia Regală, în America.

ADVERTISEMENT

Lilibet a împlinit doi ani în luna iunie a anului în curs, iar Archie a venit pe lume în 2019. Însă momentul fericit a fost marcat de un imens scandal. Când băiețelul avea numai 11 zile, certificatul său de naștere a fost arătat publicului larg.

Documentul afirma că Archie Mountbatten-Windsor s-a născut la un spital de lux din Westminster, Portland. În dreptul mamei, era scris, „Prințesă a Regatului Unit”. Totuși, titulatura nu a fost pe placul tuturor membrilor de la Palatul Regal.

ADVERTISEMENT

Așa se face că două luni mai târziu a fost lansată o petiție pentru a fi schimbat certificatul lui Archie. Conform The Sun, atât numele lui Meghan Markle, dar și al tatălui, trecut inițial „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David Duce de Sussex”, au fost schimbate.

Astfel că, după modificarea documentului oficial, numele lui Meghan Markle a fost scos de tot și înlocuit cu „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. De asemenea, titulatura lui Harry a fost schimbată în cea de „prinț”.

ADVERTISEMENT

Palatul Buckingham și-a dorit schimbarea

După ce au renunțat la atribuțiile regale și au părăsit Marea Britanie, Harry și soția lui au mărturisit că schimbarea a avut loc la dorința Palatului Buckingham. Scopul ar fi fost tocmai o încercare de a o umili pe fosta actriță americană.

În cazul lui Lilibet, situația a fost cu mult mai simplă. Deoarece copila a venit pe lume în Statele Unite ale Americii, certificatul său de naștere nu include titluri imobiliare. Mama ei figurează doar ca Rachel Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Amintim că în ultima perioadă au existat zvonuri despre prințul Harry și soția lui. Acestea au pornit de la Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, care a afirmat că fiul Regelui Charles a ajuns la concluzia că are lângă el o persoană toxică.

ADVERTISEMENT