Life

Meghan Markle, indicii despre sexul celui de-al doilea copil. Ce au observat fanii

26.02.2021 | 09:58
Meghan Markle indicii despre sexul celui deal doilea copil Ce au observat fanii
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a oferit indicii despre sexul celui de-al doilea copil, după ce recent a anunțat că fiul ei, Archie, va fi frate mai mare. Fanii actriței americane au observat unele detalii, care fac trimitere cel mai probabil la bebelușul pe care-l poartă în pântece. 

Ducesa de Sussex a apărut în urmă cu câteva zile la un eveniment virtual inspirat de Spotify, unde nu a fost singură, ci împreună cu soțul ei, Prințul Harry. Cei doi au intrat în direct cu internații pentru a promova noul lor podcast, intitulat Archewell Audio.

ADVERTISEMENT

Fanii cuplului sunt convinși că vedeta a încercat să transmită un indiciu major privind sexul celui de-al doilea copil. Meghan Markle a purtat o rochie marca Oscar de la Renta, în valoare de circa 2.5000 de lire sterline, dar și câteva accesorii spectaculoase.

Meghan Markle, detalii despre sexul bebelușul. Ce poartă în pântece actrița

Printre accesoriile avute de actrița de origine americană se numără ceasul Cartier purtat în urmă cu ani buni de mama Prințului Harry, celebra Prințesa Diana, însă nu acesta a fost detaliul care le-a sărit în ochi fanilor, ci un inel cu o piatră roz.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Star, inelul purtat pe unul dintre degetele de la mâna dreaptă i-a făcut pe internauți să creadă că vedeta în vârstă de 38 de ani urmează să aducă pe lume o fetiță, mai având un băiat, care va împlini 2 ani în luna mai 2021.

Meghan Markle, alături de Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry, apariție într-un eveniment online. Sursa foto: Instagram.com

Mai exact, Meghan Markle a purtat un inel cu un safir enorm de culoare roz, piesa fiind identificată ca aparținând unui brand foarte renumit. Inelul are un safir roz cu o tăietură foarte fină, banda de aur fiind pavată cu diamante, de aici plecând câteva speculații.

ADVERTISEMENT

„Este inelul roz o sugestie că ar putea fi fetiță?”, „Este piatra asta roz un indiciu?” sau „Acesta a fost modul ei subtil de a ne spune că are o fată”, sunt câteva dintre comentariile internauților în legătură cu sexul bebelușului.

Inel cu un safir roz superb
Inelul cu safir roz purtat de Meghan Markle. Sursa foto: Daily Star

Pe de altă parte, există și indicii care duc cu gândul la un băiat. Spre exemplu, rochia albastră purtată în turneul din Africa de Sud, fiind aceeași pe care o avea și în timpul în care a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Cert este că sarcina Ducesei de Sussex este una destul de avansată în momentul de față, cel mai probabil urmând să nască undeva la începutul verii. Meghan Markle nu poate avea mai mult de 6 luni având în vedere că în iulie 2020 a suferit un avort spontan.

ADVERTISEMENT