Life

Meghan Markle și Harry, desființați de un prezentator TV: “Ipocriți regali! Avem nevoie de un vaccin ca să scăpăm de ei”

Meghan Markle și Harry, foștii duci de Sussex, au fost aspru criticați de unul din cele mai cunoscute personaje din media.
28.09.2021 | 11:10
Meghan Markle si Harry desfiintati de un prezentator TV Ipocriti regali Avem nevoie de un vaccin ca sa scapam de ei
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și fostul prinț Harry au luat-o de la zero în Statele Unite, după ce au hotărât să iasă din Casa Regală a Marii Britanii.

Cei doi au devenit tot mai prezenți la evenimentele caritabile din America, făcând concurență Casei Regale. Pentru comportamentul lor după îndepărtarea de Regina Elisabeta au fost extrem de criticați.

ADVERTISEMENT

Renumitul jurnalist și prezentator tv Piers Morgan i-a “făcut terci” pe cei doi foști duci, după ce au început să construiască o Casă Regală paralelă cu cea recunoscută de toată lumea. Pentru asta, cei doi folosesc imaginea fiului lor, Archie.

Meghan Markle și Harry, criticați dur de Piers Morgan

Cei doi au efectuat recent o vizită de patru zile la New York, iar apariția lor a atras atenția tuturor. Meghan Markle și Harry au participat la evenimente în care au militat pentru egalitatea între cetățeni. S-au afișat la niște dezbateri ale unor companii farmaceutice importante.

ADVERTISEMENT

Piers vede drept o încercare disperată a cuplului de a fi în atenția publicului. Susține că intenția lor este, de fapt, de a crea o Familie Regală a lor.

„O actriță retrasă din industrie și un prinț pensionar încearcă să se transforme în lideri mondiali”, cu scopul de a se îmbogăți scoțând la iveală lucrurile murdare din familia din care au făcut parte, crede cu tărie Piers Morgan, potrivit dailymail.co.uk.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul este și mai dur și spune că lumea trebuie să scape de ipocrizia celor doi: „Avem nevoie de un vaccin să scăpăm de ei, pentru a ne proteja de acești ipocriți regali”.

Ieșirea din Casa Regală a provocat un întreg scandal

Morgan nu este revoltat doar de felul în care Meghan Markle și Harry au ajuns să iasă în lume de când au renunțat la titlurile lor regale, ci și de faptul că Națiunile Unite sau primarul New York-ului îi tratează ca pe niște oameni de stat.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să iasă din Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului trecut. Ruptura s-a produs chiar înainte de pandemie.

Ieșirea lor a creat un întreg scandal la nivel mondial. Meghan a spus că a fost tratată urât de personalul Casei Regale într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Regina Elisabeta a fost nevoită să iasă public cu un comunicat de presă. Majestatea Sa și-a cerut scuze pentru remarcile rasiste pe care membrii Casei Regale le-au făcut la adresa fostei ducese de Sussex.

ADVERTISEMENT