Life

Exclusiv. Adevărul despre idila Mellinei de la Survivor România 2021 cu Kamara

01.02.2021 | 16:02
Exclusiv Adevarul despre idila Mellinei de la Survivor Romania 2021 cu Kamara
Războinica Mellina a apărut extrem de apropiată de artistul Kamara, înainte să plece în Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram Mellina
ADVERTISEMENT

Războinica Mellina de la Survivor România 2021 are o relație amoroasă cu artistul Kamara, fratele celebru al unui alt concurent din competiția difuzată la Kanal D?

FANATIK.RO a aflat adevărul despre așa zisa idilă dintre cei doi, după ce în presă au apărut informații conform cărora între Mellina și Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România 2021, ar fi mai mult decât o relație profesională.

ADVERTISEMENT

“Mânа mі ѕе рlіmbă ре соарѕа tа / Lа urесhе-țі ѕрun роvеѕtеа mеа /
Ма раѕѕіоn роur tоі ѕfіdеаză lоgіса / Е сhіmіе ѕаu fаnțеzіе. / Éсоutе, éсоutе іnіmа mеа / Іn Rе mіnоr îțі сântă tоt се ѕіmtе еа / Éсоutе, éсоutе, tоаѕt аvес mоі / Șі îmрrеună vоm аtіngе Nirvana” -sunt versurile melodiei “KaraMell”, în care cei doi protagoniști – în cazul de față, Kamara și Mellina -, își fac declarații de iubire.

Videoclipul siropos și imaginile extrem de apropiate în care Mellina și Kamara au apărut pe rețelele de socializare, după încetarea proiectului muzical, au stârnit zvonuri în presă, potrivit cărora între războinica de la Survivor România 2021 și fratele lui Musty, un alt concurent al reality-show-ului, ar exista mai mult decât o colaborare profesională.

ADVERTISEMENT

Care este adevărul despre relația Mellinei cu Kamara

FANATIK.RO a aflat că, deși între Kamara și Mellina există o chimie pe care nu o poți trece cu vedere atunci când apar împreună, între cântăreț și concurenta de la “Survivor” nu există decât o relație profesională.

“Mellina este amica lui Kamara, la fel ca și Musty. Se cunosc de când doar câteva luni, de când au scos o melodie împreună. În fapt, nu este nimic altceva între ei”, au declarat surse din apropierea artistului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Melodia pentru care au colaborat Kamara și Mellina

Mellina participă la Survivor România 2021, sezonul 2, în echipa “Războinicilor”

Când a primit propunerea să facă parte din echipa “Războinicilor”, în sezonul 2, al reality-show-ului Survivor România 2021,  cântăreața Mellina a acceptat fără să stea pe gânduri. Artista care are o poveste de viață de poveste știa că o să fie pusă în situații limită în Republica Dominicană, dar a plecat determinată să câștige cea mai aprigă competiție difuzată pe micul ecran, Survivor România 2021.

Cântăreața Mellina, la Survivor Romania 2021
Războinica Mellina a apărut extrem de apropiată de artistul Kamara, înainte să plece în Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram Mellina

Drama lui Kamara: fiul său, o nouă operație

Diagnosticat la naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, Leon (6 ani), fiul lui Kamara, a trecut prin mai multe intervenții medicale. De-a lungul anilor, Kamara de la Alb-Negru a fost implicat în mai multe campanii și evenimente caritabile, care au avut ca scop strângerea de bani pentru tratamentul micuțului. Starea de sănătatea a lui Leon s-a mai îmbunătățit, însă medicii trebuie să decidă în luna martie dacă îl vor supune pe fiul lui Kamara unei noi intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT