Life

Mellina, prima apariție după eliminarea de la Survivor România: ”Așa arată pantalonii mei, după 3 luni”

12.04.2021 | 11:55
Mellina prima aparitie dupa eliminarea de la Survivor Romania Asa arata pantalonii mei dupa 3 luni
ADVERTISEMENT

Mellina a avut o primă apariție după ce a fost eliminată de la Survivor România. Fosta Războinică le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată pantalonii purtați în jungla din Republica Dominicană, în ultimele luni. 

Cântăreața a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o pe parcursul competiției de la Kanal D, mărturisind că nu se aștepta să fie atât de mulți oameni de partea sa. Vedeta încă nu înțelege ce i se întâmplă, însă se bucură din plin că a revenit la realitate.

ADVERTISEMENT

După 3 luni petrecute pe traseele complicate de la Survivor România Mellina simte nevoia să se relaxeze și să-și încarce bateriile. Artista a dat tot ce a putut în emisiunea concurs, dar din păcate parcursul ei s-a încheiat în cele din urmă.

Mellina, filmare după plecarea de la Survivor România. Ce le-a arătat fanilor

„Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, nu am știut că sunteți atât de mulți. Vă mulțumesc de aici până la infinit și înapoi și sper că nu v-am dezamăgit…

ADVERTISEMENT

Eu am dat tot ce a fost în mine, așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități. 

Nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de zile de Survivor… cam așa ceva. Vă iubesc din toată inima chiar și pe voi, cei care nu mă plac.

ADVERTISEMENT

Vă iubesc, hai să mai facem și haz de necaz. Am revenit la civilizație, vă pup!”, a spus Mellina într-un video postat pe pagina de Instagram, după ce a fost eliminată de la Survivor România.

Cum a reacționat Sindy după plecarea Mellinei. Nu s-a mai oprit din plâns

Mellina și-a luat rămas bun de la colegii de la Survivor România, prima persoană pe care a strâns-o în brațe fiind Starlin, care i-a transmis să aibă grijă de ea. Sindy nu a fost atât de puternică și nu s-a mai putut abține, a izbucnit imediat în lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc! Nu mai fi… Deci am mare încredere în tine. Mulțumesc, ești fată deșteaptă. Tu pentru mine ești un exemplu și mulțumesc din inimă că mi-ai dat curaj când n-am mai putut.

Mulțumesc că mi-ai dat curaj. O să vorbesc cu tatăl tău, da? Hai, pa, te iubesc. Ne vedem în Vamă. Te omor dacă nu te ții tare”, i-a spus artista colegei sale.

Cuvintele vedetei au făcut-o pe Sindy să plângă în hohote, apreciind enorm încurajarea venită din partea fostei concurente de la Kanal D. Blondina a rămas cu o mare tristețe în suflet după plecarea Mellinei.

ADVERTISEMENT