Gigi Becali a confirmat FANATIK! Meme Stoica s-a întors la FCSB: ”Nu am nicio funcție oficială deocamdată”

Razvan Nicolae    Traian Terzian   
în FCSB
19/11/2019, 22:03
Gigi Becali a confirmat FANATIK! Meme Stoica s-a întors la FCSB: ”Nu am nicio funcție oficială deocamdată”
Meme Stoica le-a transmis jucătorilor că revine la FCSB înainte de sărbători

Meme Stoica este tot mai aproape de o revenire la FCSB, după ce Narcis Răducan a plecat de la echipă la începutul lunii noiembrie. FANATIK a aflat că fostul oficial al vicecampioanei României a avut o discuţie cu jucătorii lui Bogdan Vintilă.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1,97 pentru “ambele echipe înscriu” – vezi toate cotele aici


UPDATE, 19 noiembrie, ora 22:06 / Mihai Stoica a confirmat la Pro X revenirea la FCSB: ”M-am întors de săptămâna trecută, dar nu am nicio funcție oficială deocamdată. Era important și pentru mine să mă întorc”.


UPDATE, 19 noiembrie, ora 18:08 / Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK încă din 15 noiembrie, că Mihai Stoica se întoarce la FCSB. ”El s-a întors, e casa lui aici, vine când vrea, pleacă atunci când vrea. Lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema. Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul ‘Domnule președinte, întorceți-vă!’ MM mi-a zis că a plecat din motive personale, dar eu eram supărat și i-am spus: ‘Ce probleme personale, mă?’ Acum și-a rezolvat aceste probleme și mi-a zis că vrea să revină. Are șarm, se înțelege bine cu jucătorii. El nu trebuie să-i certe pe fotbaliști, ci să fie prietenul lor. A gre;it când l-a certat pe Alibec. Asta e treaba antrenorului, nu a lui”, a declarat finanțatorul FCSB la gsp.ro.


Știre inițială, 15 noiembrie

Meme Stoica îşi pregăteşte revenirea la FCSB

Meme Stoica a plecat de la FCSB în vară, dar îşi pregăteşte revenirea la echipa antrenată de Bogdan Vintilă. FANATIK a aflat că acesta le-a transmis jucătorilor formaţiei roş-albastre că îşi doreşte să se întoarcă la echipă înainte de sărbători.

În august, Gigi Becali a anunţat că Meme Stoica a plecat de la FCSB, însă a susţinut că nu a fost vorba despre o demisie de la club. “MM a plecat. Nu o putem numi demisie. A spus că o perioadă vrea să se retragă. Vrea liniște. Nu mai stă pe bancă”, spunea Gigi Becali.

Gigi Becali îl aşteaptă înapoi la echipă

Chiar dacă a plecat în vară, Meme Stoica este aşteptat de Gigi Becali să se întoarcă la FCSB. Patronul vicecampioanei României a susţinut că se consultă cu fostul manager sportiv atunci când vrea să ia anumite decizii.

“Mihai Stoica se va întoarce la FCSB doar dacă vrea el. Eu cu Mihai suntem prieteni. Și acum mă mai consult cu el. E un fel de enciclopedie a tot ce înseamnă jucători. De exemplu, i-am întrebat pe Duckadam și Narcis despre portarul Tîrnovan de la Iași și nu știau. L-am întrebat și pe Teja și mi-a spus să iau portarul și un puști de 17 ani de la Iași. Apoi l-am sunat pe MM și l-am întrebat dacă-l știe pe Tîrnovan. A început să-mi spună tot despre el. Un om de-ăsta nu-l lași. Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar ca prieten nu pot să-l las șomer. Îi dau și calde, îi dau și reci. Îl mai las să-l perpelesc puțin”, declara Gigi Becali.

Închide ×