Sport

Meme Stoica pune deja presiune pe Reghecampf. „Craiova trebuie să ne bată și s-ar putea să ne convină. Nu cred că mai primesc un penalty pe care doar arbitrul l-a văzut”

Meme Stoica pune presiunepe Laurențiu Reghecampf și anunță că partida dintre U Craiova și FCSB va fi mult mai crâncenă, mai ales că nu crede că vor mai exista greșeli de arbitraj.
29.04.2022 | 13:40
Meme Stoica pune deja presiune pe Reghecampf Craiova trebuie sa ne bata si sar putea sa ne convina Nu cred ca mai primesc un penalty pe care doar arbitrul la vazut
Meme Stoica, atac furibund la adresa discursușui lui Edi Iordănescu, după eșecul României cu Muntenegru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului este de părere că meciul cu U Craiova va fi disputat și pentru că oltenii vor fi nevoiți să atace, iar partida se va juca la un ritm intens, pe placul jucătorilor vicecampioanei României.

Meme Stoica pune deja presiune pe Laurențiu Reghecampf

Meme Stoica pune presiune pe Laurențiu Reghecampf în vederea meciului pe care FCSB îl va juca în deplasare cu U Craiova, după meciul „roș-albaștrilor” cu FC Argeș:

ADVERTISEMENT

Doar în situația în care CFR pierde cu Craiova și încă un meci, deci să piardă sau să facă două egaluri și noi să pierdem la ei și să pierdem și cu CFR-ul, așa au șanse la titlu. E greu, dar e posibil orice.

CFR joacă cu Craiova înainte de finala Cupei României. Teoretic, Craiova ar trebui… acum, nu știu, poate pentru ei e mai important locul doi decât Cupa României”.

ADVERTISEMENT

„Nici nu mă gândeam că Reghe nu va juca cu prima echipă împotriva noastră. Sunt curios dacă vor juca la fel împotriva CFR-ului”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Craiova trebuie să ne bată și s-ar putea să ne convină!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre penalty-ul dictat greșit în ultimul meci dintre FCSB și U Craiova, terminat cu victoria oltenilor, scor 2-0, dar este de părere că o astfel de eroare nu se va mai repeta.

ADVERTISEMENT

„E greu meciul lor cu Sepsi, mai ales că meciul când va începe, Sepsi e calificată. Ținem cont că Bărbuț are ceva de demonstrat, la fel și Tudorie.

Craiova trebuie să ne bată și s-ar putea să ne convină acest lucru. Va fi tare meciul cu ei și nu cred că se vor mai întâlni cu șansa de la meciul trecut, să primească un penalty pe care doar arbitrul l-a văzut.

ADVERTISEMENT

Nu cred nici că Bic va mai prinde șutul vieții cum a făcut-o atunci cu noi”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 4,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT