Fotbal intern

Mesaj emoționant al lui Uhrin pentru fani, la despărțirea de Dinamo: „Fără ei aș fi plecat demult”

09.03.2020 | 16:19
Mesaj emotionant al lui Uhrin pentru fani la despartirea de Dinamo Fara ei as fi plecat demult
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin s-a despărțit de Dinamo după un sezon dezamăgitor. Antrenorul ceh nu a uitat de fanii care l-au susținut și le-a transmis un mesaj special.

Dusan Uhrin, mesaj special pentru fani

Antrenorul ceh nu a reușit să o ducă pe Dinamo în play-off. Mai mult, echipa se află la un pas de retrogradare, lucru care i-a fost fatal lui Uhrin.

ADVERTISEMENT

Între tehnician și suporteri mereu a existat o relație specială, fanii fiind singurii care l-au ținut pe Uhrin până în acest moment la echipă. Cehul le-a transmis un mesaj emoționant la despărțire, prin intermediul doardinamo.ro.

„Vreau să mulțumesc din suflet tuturor suporterilor. Ei au susținut echipa tot timpul, chiar și în perioadele mai grele, și vreau să știe toți că vor rămâne în inima mea pentru că au fost mereu alături de noi.

ADVERTISEMENT

Sincer, aș fi vrut să rămân alături de ei la Dinamo, dar în această situație era imposibil să lucrez și să fac performanță. Îmi cer scuze! Dacă nu erau suporterii lui Dinamo aș fi plecat demult, sincer vă spun”, a declarat Dusan Uhrin în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Situația „imposibilă” la care face referire Dusan Uhrin se referă la instabilitatea din ultimul an de la Dinamo. Problemele financiare, lipsa unui lot complet, clinciurile cu președintele Florin Prunea, toate au dus la plecarea lui Uhrin.

ADVERTISEMENT

În acest moment, șefii lui Dinamo caută un înlocuitor pentru ceh, cel mai probabil Adrian Mihalcea fostul jucător al lui Dinamo.

Fostul antrenor al Dunării Călărași e așteptat să bată palma în curând cu „haita” din Ștefan cel Mare. Obiectivul: evitarea retrogradării și câștigarea Cupei României, implicit o calificare într-o cupă europeană.

ADVERTISEMENT

Dinamo se află în cel mai prost moment din istorie, cu două înfrângeri din două meciuri în debut de play-out. „Câinii” au doar 3 puncte avans față de locurile retrogradabile.

  • Un campionat și o cupă a Georgiei a câștigat Dusan Uhrin în cariera sa
ADVERTISEMENT