News

Mesaj emoţionant transmis de pompierii români colegilor ucraineni. “Vă puneți neîncetat viața în pericol pentru a salva”

Pompierii ucraineni, lăudați de cei români. IGSU, mesaj de apreciere pentru salvatorii ucraineni, despre care spun că își pun mereu viețile la bătaie în încercarea de a-i salva pe alții.
02.03.2022 | 19:29
Mesaj emotionant transmis de pompierii romani colegilor ucraineni Va puneti neincetat viata in pericol pentru a salva
ADVERTISEMENT

Pompierii români au trimis un mesaj de solidaritate pentru cei ucraineni, care acum se confruntă cu situații foarte grele, având în vedere că este nevoie de aceștia la tot mai multe intervenții.

Pompierii români, mesaj de solidaritate cu cei ucraineni: „Vă puneți neîncetat viața în pericol pentru a salva”

Conform unui mesaj postat pe rețelele de socializare pe contul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii români sunt alături de ucraineni, care fac totul acum pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de conflictele armate din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Pompierii au un rol crucial în aceste momente, în Ucraina, mai ales pentru că sunt martorii unor situații cu adevărat dramatice.

De asemenea, ei își pun în pericol propriile vieți pentru a le salva pe cele ale unor necunoscuți loviți de atacurile lansate de Vladimir Putin asupra Ucrainei.

ADVERTISEMENT

„Noi, pompierii din România, suntem alături de salvatorii ucraineni, care, în aceste zile, luptă pentru a salva viețile celor care au fost afectați de conflictele armate.

În această perioadă grea pentru Ucraina, voi, pompierii, aveți un rol crucial.

Trebuie să faceți față unor situații dramatice și să vă puneți neîncetat viața în pericol pentru a salva”, se arată într-un mesaj al IGSU.

ADVERTISEMENT

Salavatorii români sunt alături de cei ucraineni

Tot în mesajul postat pe rețelele de socializare se mai arată și că pompierii ucraineni au susținerea celor români.

În același timp, toate eforturile salvatorilor ucraineni sunt apreciate, iar cei români stau la dispoziția cetățenilor din Ucraina care sosesc la noi în țară.

ADVERTISEMENT

„Aveți susținerea noastră și garanția că gândurile salvatorilor români sunt îndreptate către voi.

Prețuim eforturile supraomenești și devotamentul de care dați dovadă și vă asigurăm că suntem și rămânem la datorie, în sprijinul cetățenilor ucraineni care sosesc în țara noastră”, se mai arată în mesajul postat pe rețelele de socializare de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Clipul video poate fi văzut aici.

ADVERTISEMENT