Sport

Petiție în Danemarca pentru starul adversarei FCSB: “Vă rugăm să nu înfruntăm această bestie!”

Antrenorul lui Nordsjaelland vrea să-l aibă disponibil pentru returul cu FCSB pe cel mai valoros jucător din lot. Starul danezilor este pregătit de transfer.
12.08.2023 | 19:22
Petitie in Danemarca pentru starul adversarei FCSB Va rugam sa nu infruntam aceasta bestie
FCSB nu scapă de probleme la returul cu Nordsjaelland. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB nu a primit vești bune înaintea meciului retur cu Nordsjaelland, joi, 17 august, în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Ernest Nuamah, talentul din tabăra nordicilor, este pregătit pentru partida retur cu vicecampioana României. Tehnicianul danezilor Johannes Thorup speră că tânărul atacant ghanez să nu plece de la echipă înaintea returului cu echipa lui Becali.

Rivalele din campionat se tem de starul lui Nordsjaelland: „Vă rugăm să îl cumpărați acum”

Între partidele cu FCSB din Conference League, Nordsjaelland merge pe terenul lui Randers pentru meciul din runda a 4-a din campionatul intern. Cu câteva zile înaintea partidei care va avea loc duminică, 13 august, de la ora 15:00, Randers a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a cerut marilor cluburi să-l transfere pe Ernest Nuamah înaintea partidei cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

„Dragi președinți de la PSG, Ajax și alte cluburi interesate de Ernest Nuamah, vă rugăm să îl cumpărați acum. Cel mai târziu până duminică pentru nu a fi nevoie ca noi să înfruntăm duminică această bestie. Mai jos aveți argumentele pentru a-l cumpăra”, au scris danezii de la Randers pe rețelele de socializare.

Cotat la 6 milioane de euro de Transfermarkt, Ernest Nuamah a înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă în primele patru partide oficiale ale noului sezon. Înaintea meciului tur cu FCSB, Nordsjaelland a avut o ofertă de 18 milioane de euro de la Reims pentru ghanezul de 19 ani, însă danezii au respins oferta pe loc.

ADVERTISEMENT

FCSB nu scapă de starul lui Nordsjaelland nici la retur: „Trebuie să-l avem disponibil”

Amuzat de postarea lui Randers, Johannes Thorup, antrenorul lui FC Nordsjaelland, a vorbit despre situația lui Ernest Nuamah. Tehnicianul susține că are nevoie de tânărul atacant al vicecampioanei Danemarcei pentru returul cu FCSB din preliminariile Conference League.

„E amuzant când apar astfel de glume între cluburi. Îmi plac, însă nu sunt sigur că Ernest nu va face deplasarea la Randers. Nu le pot garanta asta, îmi pare rău că le spulber speranțele.

ADVERTISEMENT

Despre transferul lui trebuie să vorbiți cu directorul sportiv Jan Laursen. Momentan e aici și trebuie să îl avem disponibil pentru meciul de joi cu FCSB.

Totuși, în lumea fotbalului se pot întâmpla rapid unele lucrurile, însă ne așteptăm să îl avem alături de noi în următoarele meciuri”, a declarat Johannes Thorup, conform Bold.

ADVERTISEMENT

PSG, Ajax, AC Milan, dar și alte echipe din Premier League ar fi pe urmele lui Ernest Nuamah, conform presei din Danemarca. În meciul tur din Ghencea, Nuamah a evoluat 82 de minute, când a fost înlocuit cu Lasso Coulibaly. Nordsjaelland se află pe locul 2 în campionat cu maximum de puncte după trei etape.


  • Cotă BETANO: 1,91 este cota pentru „sub 1,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT