Sport

Mihai Stoica critică arbitrajul după FCSB – Nordsjaelland: „Am avut penalty indiscutabil”

Mihai Stoica a oferit primele impresii după FCSB - Nordsjaelland, spunând că vicecampioana României a avut un penalty indiscutabil.
11.08.2023 | 20:15
Mihai Stoica critica arbitrajul dupa FCSB  Nordsjaelland Am avut penalty indiscutabil
Mihai Stoica critică arbitrajul după FCSB - Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a criticat arbitrajul și a spus că după ce a dat un cartonaș roșu centralul din Muntenegru s-a speriat și nu a mai dictat un penalty clar la Damjam Djokovic.

Mihai Stoica critică arbitrajul după FCSB – Nordsjaelland

Mihai Stoica a criticat arbitrajul după manșa tur a confruntării dintre FCSB și Nordsjaelland: „Da, rezultatul e bun, pentru că distanța dintre ei și noi era mare.

ADVERTISEMENT

De ce? Pentru că sunt o echipă net superioară nouă. Pentru simplul fapt că au dat trei milioane de euro pe un jucător, care câștigă 800.000 de euro net, pentru că refuză 18.000.000 de euro.

Noi în săptămânile astea am jucat la trei zile și se simte. Distanța se mărise, Șut se accidentase la încălzire, Băluță, un jucător extrem de important, nu era. Miculescu, nici el”.

ADVERTISEMENT

„Ei aveau toată echipa, lipsea doar căpitanul echipei, dar nu însemna mult. Apoi, noi aveam nevoie de un rezultat strâns, chiar dacă se spune că suntem acolo cu spatele la zid.

Ei și-au pierdut ambii fundași centrali, Ingvartsen la cum călca după meci nu era bine, iar acum au meci cu Randers. Noi mulțumim LPF și deținătorilor de drepturi pentru că au amânat meciul”, a continuat MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Arbitrul a dat un roșu și s-a speriat!”

„Chiricheș și-a demonstrat valoarea, pentru cum a gestionat defensiva, pentru că ei au avut mai deloc ocazii, doar din faze fixe. Am avut un penalty indiscutabil la Djokovic și cred că și la Octavian Popescu se putea da. Arbitrul a dat un roșu și s-a speriat.

Jucătorul lor nu a fost eliminat pentru că a alunecat, ci pentru că am jucat noi bine. Sunt favoriți, dar se joacă, mai ales că acolo îl vom avea și pe Miculescu”, a continuat MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Noi avem antrenori acum! Nimeni nu a reușit să pună problemele pe care le-am pus noi celor de la Nordsjaelland. Când se dădeau ei mari șmecheri, era cât pe ce să obțină Olaru un penalty. 

E posibil și el să fie, dar Ovidiu Popescu a fost impecabil, el nici măcar nu făcuse încălzirea. Cine spune că Ovidiu Popescu n-a jucat bine, nu are treabă cu fotbalul”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 3,00 pentru „12 și sub 2,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT