Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesaj-șoc de la FRF pentru Găman după UTA – FCSB. „Recuză-te sau retrage-te!”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, l-a criticat dur pe centralul George Găman după prestația de la UTA - FCSB.
29.08.2023 | 11:45
Mesajsoc de la FRF pentru Gaman dupa UTA  FCSB Recuzate sau retragete
George Găman, criticat de Andrei Vochin după UTA - FCSB 2-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Găman și brigada sa a fost pusă la zid de Gigi Becali după deciziile dictate împotriva FCSB la meciul de la Arad, unde vicecampioana a avut un jucător eliminat și a fost pedepsită și cu un penalty. Andrei Vochin i-a transmis un mesaj clar „cavalerului fluierului”.

Andrei Vochin nu îl menajează pe arbitrul George Găman: „Trebuie să ne retragem, să facem altă meserie”

Oficialul FRF a spus lucrurilor pe nume după prestația lui George Găman de la UTA – FCSB: „E posibil să fie afectat Găman, pentru că a fost și o declarație a lui Coman cred. I-ar fi spus în timpul meciului că are o problemă. Dragii mei, dacă aveți aceste probleme, recuzați-vă! Pentru că fiecare în meseria noastră greșește. Nu s-a născut nimeni perfect. Nu există. 

ADVERTISEMENT

Dacă fiecare dintre noi am avea această teamă de a nu mai face ce am făcut până atunci, trebuie să ne retragem, să facem altă meserie, dacă nu suntem în stare să o ducem. Asta mi se pare de gen alibi”, a spus convins, Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a mai scos în evidență o fază în care centralul a greșit flagrant: „Iar pe urmă, tot ce se întâmplă în meci, pentru că el a început să fie oscilant în aprecieri în timpul meciului. Eu n-am înțeles de exemplu, să mergem și spre Coman, faza aia când tu dai mingea pe lângă apărător la 30 de metri, el vine în tine și tu dai fault în atac?!”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin consideră că George Găman a demonstrat la acest meci că este labil din punct de vedere psihic: „Asta înseamnă că în mintea ta sunt extraordinar de multe! Din punctul meu de vedere, el n-a fost pregătit mental pentru meciul ăsta. Așa mi s-a părut mine. A avut și un meci cu foarte multe evenimente, dar mie nu mi s-a părut pregătit pentru un astfel de meci din punct de vedere mental”.

George Găman, dat peste cap de presiunea pusă din camera VAR: „El era foarte bine poziționat și dădea din mâini că nu…”

Vivi Răchită consideră că George Găman a fost dat peste cap după ce a fost chemat din camera VAR: „Am văzut în timpul meciului când el era foarte bine poziționat și dădea din mâini că nu… După 2-3 minute, îl cheamă la camera VAR. Eu cred că imaginea care l-a convins de penalty este din spate, când se vede mâna dreaptă că se duce de la minge. Chiar dacă înainte l-a lovit în piept, se duce”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici e convins că decizia lui Găman este eronată: „Pantea își retrage mâna, crede-mă! Îl lovește mingea în coaste și își retrage mâna! Tu dădeai penalty?!”. „Nu dădeam! Dacă în primă fază eram foarte bine poziționat și dau din mâini?!”, a mai completat Răchită.

Adi Ilie e și el sigur că decizia a fost una greșită: „Nu e penalty! Vreau să spun că a fost meciul greu pentru arbitru, dar și el și l-a făcut de la penalty. Până atunci a arbitrat bine, a dat un cartonaș, chiar s-a dus cu meciul. Greșește o singură dată, cum a zis și Andrei. E o greșeală că s-a dat penalty și de acolo s-a dus meciul. 

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se întâmplă cu el și face meciul praf! Îl atacă apoi fundașul pe Coman și dă fault în atac! Păi suntem la handbal?! N-are voie să se ducă atacantul spre fundaș? Îl face pe Coman să intre într-o discuție să ia cartonaș roșu prin minutul 80 să ia și vreo 3 etape acuma! Asta e problema. De acolo a făcut meciul praf!”.

Moderatorul a tras în final concluzia cu privire la prestația îndoielnică a lui George Găman: „El avea sechele de mai demult, presiunea de la VAR, meciul greu, stadionul plin și așa mai departe, Găman clachează! Asta s-a întâmplat! Pur și simplu a clacat și face meciul praf!”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede de trei ori pe săptămână DOAR pe site-ul FANATIK.RO, LIVE, luni, marți și vineri de la ora 10:30. Fanii emisiune o pot urmări în premieră și pe YouTube și Facebook de la ora 17:30.

Andrei Vochin îl pune la zid pe George Găman după UTA - FCSB 2-1

ADVERTISEMENT