Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cum să-l lași pe Pantea ultimul om când are galben?” Acuzele lui Adi Ilie

Pintilii și Charalambous au fost aspru criticați de Adrian Ilie după ce Alexandru Pantea a fost eliminat în prelungirile primei reprize a meciului cu UTA. Ce spune „Cobra”
29.08.2023 | 11:12
Cum sal lasi pe Pantea ultimul om cand are galben Acuzele lui Adi Ilie
FCSB a jucat în 10 oameni mai bine de o repriză după eliminarea lui Pantea. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea a fost forțat să faulteze în postură de ultim apărător în meciul de la Arad și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică mai bine de o repriză. Adrian Ilie analiză dură la FANATIK SUPERLIGA, după UTA – FCSB 2-1.

Alexandru Pantea, apărat de Adrian Ilie după meciul de la Arad: „Îl pui pe Radunovic ultimul!”

Adrian Ilie a criticat staff-ul tehnic al FCSB, care din punctul său de vedere l-a forțat pe fundașul dreapta de 19 ani să ia roșu: „A început foarte bine Steaua. Ce nu înțeleg eu după gol, deși începe să aibă ocazii, domină meciul, are Olaru șansă de 2-0 imediat. Chiar dacă sunt egalați, la 1-1, cu Pantea care ia galben.

ADVERTISEMENT

Ce nu înțeleg eu la cei care antrenează de pe bancă, nu mergem în tribună, să spunem că Gigi se bagă sau face schimbările, e că n-ai voie să îl lași pe Pantea ultim apărător acolo, când știi că are un galben!”.

Adi Ilie consideră că Pintilii sau Charalambous ar fi trebuit să evite să îl expună pe puști: „O fază fixă a Stelei, o degajare, acolo schimbi! Îl pui pe Radunovic ultimul și pe Pantea puțin mai în față, să protejezi situația. Ia al doilea galben, după ce a jucat-o cu mâna. Aici nu înțeleg eu banca de ce nu a intervenit.

ADVERTISEMENT

Nu, schimbăm puțin, să nu-l expun la al doilea galben! Cineva trebuie să facă asta. Și în zece, părerea mea e că meciul nu părea să aibă o așa dificultate. S-au stins ca o lumânare! Trebuie o voce, cineva de pe bancă să spună: ‘Treci mai în față!’. Îl expui încă o dată?!”, a acuzat „Cobra” la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici îi desființează pe Mihai Pintilii și Elias Charalambous: „N-au personalitate! Nu sunt principali!”

Horia Ivanovici e de acceași părere și consideră că antrenorii FCSB poartă vina principală pentru eliminarea lui Pantea: „Pintilii, Charalambous n-au personalitate! Nu sunt principali! Pintilii, n-ai făcut școala! Bă, termină-ți școala! Toată vrăjeala asta pe care o auzim: Domne, un băiat extraordinar! Da, n-am nicio problemă cu omul Pintilii. Dar dacă nu-ți faci școala?! Păi pune-mă pe mine să antrenez! N-am văzut și eu sunt fotbal de 20 de ani! Puteam și eu, dar dacă n-am cunoștințe?!”.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie l-a scos din nou vinovat pe Charalambous: „Să iasă antrenorul de pe bancă! Am impresia că i s-a părut meciul prea ușor conducând cu 1-0!”.

Andrei Vochin e de părere că rezultatul final nu este unul surprinzător: „Eu cred că FCSB a urmat traiectul din ultima perioadă. Pentru că meciul bun din deplasare cu danezii a durat primele 30 de minute! Atunci FCSB-ul a putut să facă față ritmului, și-au creat două ocazii, după care bazinul de energie s-a scurs. 

ADVERTISEMENT

În campionat, cred că e al treilea sau al patrulea meci pe care FCSB îl începe foarte bine, cu gol marcat repede, doar că acum s-au petrecut niște lucruri. Acel penalty pe care l-au primit, apoi a venit eliminarea.

Ceea ce îmi pare mie rău e că i se dă apă la moară lui Gigi Becali cu galbenul. Știți foarte bine că el în prima repriză, orice jucător care lua cartonaș era schimbat la pauză! Îmi pare rău că s-a întâmplat acum așa, dar e o dată la 20 de meciuri! Poate putea fi evitat, așa cum zice Adi”. 

FANATIK SUPERLIGA e în fiecare luni, marți și vineri, LIVE exclusiv pe home page-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi revăzută ulterior pe Facebook și YouTube în premieră, de la ora 17:30.

Adrian Ilie, atac la Pintilii și Charalambous după eliminarea lui Pantea

ADVERTISEMENT