Life

Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai tari urări și felicitări pentru cei dragi

Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu cele mai frumoase urări și felicitări, dar ești în pană de idei, FANATIK îți prezintă topul celor mai tari mesaje de Crăciun!
25.12.2022 | 10:00
Mesaje de Craciun 2022 Cele mai tari urari si felicitari pentru cei dragi
Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai tari urări și felicitări pentru cei dragi
ADVERTISEMENT

Toate sărbătorile sunt un prilej bun pentru a ne aduce aminte de oamenii la care ținem cu adevărat și nu numai. Doar știți și voi…de sărbători, toată lumea își aduce aminte de tine și primești valuri de mesaje cu „Fie ca…”. Nu-ți face griji, căci noi n-o să facem asta. Venim în ajutorul tău cu cele mai frumoase și originale mesaje de Crăciun!

Mesaje și felicitări pentru prieteni de Crăciun 2022

Dacă vrei să le trimiți celor dragi mesaje de Crăciun și te-ai săturat de tot ceea ce găsești pe net, noi ti le prezentăm pe cele mai frumoase, dar și pe cele mai originale dintre ele.

ADVERTISEMENT

Iată cele mai tari mesaje de Crăciun!

1. Iar Crăciunul a venit, bradul e împodobit. Moș Crăciun pândește-n poartă, așa că să n-o faci lată! Dacă vrei să vezi cadouri dimineața când te scoli, tre` să fii bun în tot anul, nu numai de sărbători!

2. Se aud colinde-n zare, peste tot e alb omăt! Se coc iarăși cozonacii și bunica face tort. Tu împodobești brăduțul alături de toți cei dragi, eu azi îți urez de toate și la mulți, sănătoși ani!

ADVERTISEMENT

3. Dacă nu ai fost cuminte chiar nimic n-o să primești. Nu uita, în zilele-astea, bradul să-l împodobești. Poate Moșu`-și face milă și scoate din sacul lui… O măslină, o atenție, sau îți pui pofta în cui!

4. Dac-ai pregătit piftia, fii pe fază, vine Moșu`! Cu burta la înaintare și-n spate cu sacul roșu. Chiar nimic nu se compară cu ziua sfântă de Crăciun, când te-aduni cu toți la masă și măcar ești om mai bun.

ADVERTISEMENT

5. Sărbătorile sunt sfinte, iar astăzi, în ziua de Crăciun, eu îți doresc tot ce-i mai bun! Să ai parte de belșug, de un an cu sănătate, iar toate dorințele tale să devină-realitate!

SMS-uri amuzante pentru rude de Crăciun 2022

Dacă ai în preajma ta prieteni sau rude care au simțul umorului și vrei să-i surprinzi, iată cele mai haioase mesaje deocheate de Crăciun. Li se vor potrivi ca o mănușă!

ADVERTISEMENT

1. Ți-ai uitat hainele-n pat, ai făcut prostii azi-noapte. Vrei să vină Moșul, totuși, dar tu uiți că ai de toate. Ce te plângi? Spuneai că-i bine dacă nu te vizitează, că și-așa nu-i intră pe ușă „gigantica” lui… glugă. Să ai sărbători de poveste!

2. De-ar putea Moșul să știe ce faci tu noapte de noapte, că nu te saturi de sex și că-l vorbești pe la spate…N-ar mai poposi la tine, dar nu știe cine ești! Câte grozăvii oi face, între cei 4 pereți… Dacă totuși o să vină, nu-l lăsa fără izmene. Lasă-l să-ți pună cadoul lângă cătușele tale cu pene! Un Crăciun minunat îți doresc!

3. Ce-ai pățit, Dumnezeu știe, nu răspunzi la telefon. Ai făcut-o lată iarăși și ai dormit pe balcon! Ai uitat chiar și de haine, că-ți era cald rău, se pare. Ai uitat că vine Moșul, ai uitat de sărbătoare! Tu sigur n-aveai idee că sexul „crunt” din Ajun te lasă fără cadouri chiar în ziua de Crăciun! Cere-i iertare la Moșu, roagă-l să vină-napoi, că te faci băiat cuminte și noaptea nu dai „război”. Crăciun fericit!

Ce mesaje le poți trimite colegilor de Crăciun 2022

1. Nu uita de ziua sfântă, nu uita că e Crăciun. Primește-i pe toți la masă, omule și fii mai bun! Nu uita că-n lumea mare mai sunt și cei necăjiți…De poți face-o bucurie, îi vei face fericiți! Să trăiești, cu sănătate, ani mulți, lungi și bucuroși. Să te înconjori de bine, să iubești ce e frumos! Crăciun fericit!

2. Nu contează că ești mare, sigur vine Moș Crăciun. De-ai făcut doar fapte bune îl vei vedea de Ajun. Nu sunt doar copiii care se bucură de ce primesc. Cel mai important în viață sunt cei care dăruiesc. Dac-ai fost cuminte tu, sigur vine și la tine, îți spun sigur și mă-nclin, căci Moș Crăciun ne vizitează indiferent de vârsta din buletin. Crăciun de poveste alături de toți cei dragi!

3. Șorici, piftie, cozonac, toate cu ochiul ne fac. Eu îți doresc să fii cumpătat, dacă nu vrei să ajungi umflat. Ai grijă la ce mănânci, că de poveste ajungi! Ia-o binișor cu toate, nu chiar pe nerăsuflate. Și de-ți mai rămâne ceva, cheamă-mă în casa ta! O să-ți spun chiar și-o urare, chiar de nu-mi dai de mâncare. Și chiar de nu mă inviți și azi iar o să mă minți: că n-ai timp, c-ai musafiri, că buchet de trandafiri…Eu tot o să-ți vin la ușă și-o să-ți cânt o colinduță! Dacă mă primești de bine, dacă nu…ne vedem și anul care vine! Crăciun fericit!

4.  Azi serbăm, cu mic, cu mare, ziua sfântă de Crăciun. Sper că tu ai fost cuminte și în noaptea de Ajun! C-ai primit cadouri multe și că ești cu toți la masă. Îți doresc din suflet bine și cea mai frumoasă viață! Crăciun fericit!

5. De te-ntrebi ce fac acum, scriu iar urări de Crăciun. Stai, că ești și tu pe listă, n-am uitat ca să te trec. Că iar reproșează Moșul că în fițe mă înec. Ne mai auzim la anul, sau de Paște, cine știe. Pân` atunci, hai, să ai poftă, la o porție de piftie! Crăciun minunat!

ADVERTISEMENT