Life

Mesaje de Paștele catolic 2023. Ce să le urezi celor dragi

Ce mesaje să le trimiți familiei și apropiaților de Paștele catolic 2023. Urări care te fac să ieși din tipare și să îi faci pe cei dragi să zâmbească
08.04.2023 | 13:00
Mesaje de Pastele catolic 2023 Ce sa le urezi celor dragi
Mesaje de Paștele Catolic 2023 fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce urări să le faci rudelor sau prietenilor de sărbătorile pascale catolice, FANATIK îți sare în ajutor. Iată niște idei originale de mesaje de Paștele catolic 2023.

Mesaje de Paștele catolic 2023 pentru familie

Mesajele de Paște pentru familie pot fi presărate cu puțin amuzament, mai ales dacă membrii familiei au simțul umorului.

ADVERTISEMENT

“Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

“Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!”.

ADVERTISEMENT

“M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte”.

“Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelșugată. Fie că Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet”.

“Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va învia!”.

ADVERTISEMENT

“Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire, Paștele ne aduce nemărginită binecuvântare a Domnului!”.

“În copaci prin vechi coroane/Seve urcă în artere/S-ar părea că în țevi de orgă/Suie slavă de înviere. Paște Fericit!”.

ADVERTISEMENT

“Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună”.

“Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”.

Urări deosebite de Paște catolic 2023 pentru prieteni și colegi

Dacă vrei să le transmiți colegilor și prietenilor un mesaj de suflet, ai propunerile noastre mai jos. Iar de Paștele Catolic 2023 e momentul ideal să faci acest lucru.

“Iepurașul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!”.

“Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paste Fericit!”.

“Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!”.

“Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!”.

“Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paște fericit!”.

“O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paşte fericit!”.

“Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Trăiește cu adevărat Învierea Domnului!”.

“Găsește calea spre dăruire, iertare, înțelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ți sunt și prieteni, și dușmani. Hristos a înviat!”.

“Anul acesta nu mai există sponsorizări, aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!”.

Felicitări de Paștele catolic 2023 pentru rude

Când vine vorba de rude, nu ai cum să omiți să le trimiți urări și felicitări. Pe lângă tradiționalul “Paște fericit”, mai pot adăuga următoarele rânduri.

“Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”.

“Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a Înviat!”.

“Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să vă aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”.

“Azi, în zi de sărbătoare, să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”.

“Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să vă aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate”.

“Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”.

“Umblă veste-n tot orașul, cum că vine iepurașul, Să vă aducă pe-nserat, Paște bun și Luminat!”.

“Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”.

“Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Paște fericit!”.

“Spiritul Paștelui este străbătut de speranță, dragoste și o viață împlinită! Un Paște fericit!”.

ADVERTISEMENT