Life

Mesaje de Sfântul Andrei 2021. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite celor dragi

Marți, 30 noiembrie, este prăznuit Sfântul Andrei, iar FANATIK îți prezintă câteva dintre cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți sărbătoriților.
29.11.2021 | 16:51
Mesaje de Sfantul Andrei 2021 Cele mai frumoase SMSuri urari si felicitari pe care le poti trimite celor dragi
ADVERTISEMENT

Biserica Ortodoxă îl pomenește pe Sfântul Apostol Andrei pe 30 noiembrie, iar FANATIK îți prezintă câteva mesaje pe care să le trimiți celor dragi.

Este o zi specială, iar persoana iubită, rudele sau prietenii se vor bucura să primească un mesaj inedit din partea ta.

ADVERTISEMENT

Citește în continuare și află care sunt cele mai frumoase urări, SMS-uri și felicitări pentru sărbătoriții acestei zile.

Mesaje de Sfântul Andrei

Sfântul Andrei este prăznuit de Biserică pe 30 noiembrie și sunt peste 700.000 de români își serbează ziua onomastică.

ADVERTISEMENT

Numele „Andrei” provine de la grecescul „Andreas” și înseamnă „bărbăție”, „curaj”, „vitejie”. Astfel, cei care poartă acest nume sau derivate ale acestuia sunt persoane curajoase și energice.

Cei care poartă numele Andrei și Andreea, dar și derivate ale Sfântului sunt sărbătoriți în această zi:

ADVERTISEMENT

Andrei; Andreea; Andrea; Andra; Andrada; Andraș; Andruș; Andruța; Andreas; Andrias; Andries; Adi; Andi; Andu; Andru; Andreiu; Edra; Endre; Deia; Deea.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru familie, prieteni și persoana iubită

 • Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!
 • Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!
 • Andrei/Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!
 • Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani
 • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani !
 • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
 • Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Andrei!
 • E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!
 • Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubită!
 • Pentru că porți nume de Sfânt, îți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări.
 • Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!
 • Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!
ADVERTISEMENT

Sfântul Andrei 2021. Mesaje, urări și felicitări pentru colegi și șefi

 • Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizari. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!
 • Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!
 • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!
 • În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!
 • Apostolul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
 • Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți doresc un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!
 • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze