Life

Mesaje de Sfântul Ion 2024. Cele mai frumoase urări și SMS-uri pentru cei dragi de Sfântul Ioan

Felicitări unice de Sfântul Ioan 2024. Cele mai speciale urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica pe 7 ianuarie.
06.01.2024 | 17:50
Mesaje de Sfantul Ion 2024 Cele mai frumoase urari si SMSuri pentru cei dragi de Sfantul Ioan
Felicitări unice de Sfântul Ioan 2024. Cele mai speciale urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica pe 7 ianuarie. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfântul Ion 2024. Cele mai frumoase urări și SMS-uri pentru cei dragi de Sfântul Ioan. În această zi de mare sărbătoare sunt pomeniți și cei care poartă prenume derivate, printre care se numără: Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică și Oana.

Felicitări unice de Sfântul Ioan 2024. Cele mai speciale urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica pe 7 ianuarie

Felicitări unice de Sfântul Ioan 2024. Cele mai speciale urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica pe 7 ianuarie. În această zi sunt pomeniți peste 1,3 milioane de bărbaţi şi peste 650.000 de femei.

ADVERTISEMENT

Dintre prenumele masculine cel mai întâlnit este Ioan. Un număr de 442.011 de persoane poartă acest prenume. Dacă ai sărbătoriți în familie, la locul de muncă sau în cercul de prieteni, nu uita să le transmiți gândurile tale bune!

  • De Sfântul Ioan cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
  • E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La mulți ani cu ocazia sărbătorii onomasticii! 
  • Felicitări, dragul meu Ioan cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!
  • De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani!
  • Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!
  • Iubirea tăcută și nemărginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La mulți ani!
  • Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
  • Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulți ani!
ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase mesaje pentru familie

  1. Cu ocazia zilei tale de nume îţi doresc să ai parte de toată bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.
  2. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!
  3. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!
  4. Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!
  5. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulţi ani, Ioane / Ioana!
  6. Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toată familia. Cu mare drag și iubire.
  7. Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată!
  8. La mulți ani, dragii mei părinți de Sfântul Ion! Sunt atât de norocoasă să am părinți ca voi, că mi-ați arătat mereu iubire și ați fost mereu lângă mine.
  9. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!
  10. Astăzi, de Sfântul Ion, vă doresc tot ce este mai bun în viitor și să fiți sănătoși. Vă mulțumesc pentru iubirea necondiționată pe care o aveți pentru fiecare dintre noi!
  11. Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!

Felicitări și urări amuzante de transmis de Sfântul Ioan

Dragă Ioana, tu eşti chiriaşa inimii mele, mereu în urmă cu chiria, dar imposibil de evacuat.

Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că dacă se adeverește la anul nu o să mai am ce să-ți doresc! La mulți ani! 

ADVERTISEMENT

Să trăiești 100 de ani și să duci o viață ca în Rai și să te bucuri de soare ca vedetele în Dubai! 

Îți urez „La mulți ani!” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

ADVERTISEMENT

La mulţi ani de Sfântul Ioan, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casa Ioane şi o să beau în cinstea ta! La mulți ani! 

Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

ADVERTISEMENT