Life

Mesaje și urări de 1 martie 2023, de trimis pe Whatsapp sau Messenger. Felicitări de Mărțișor pentru toate femeile din viața ta

Mesaje și urări de 1 martie 2023 pentru toate femeile din viața ta. Le poți trimite pe WhatsApp sau Messenger. Iată ce le poți scrie.
01.03.2023 | 01:02
Mesaje si urari de 1 martie 2023 de trimis pe Whatsapp sau Messenger Felicitari de Martisor pentru toate femeile din viata ta
Cum îți poți surprinde partenera cu un mesaj de 1 martie. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Am intrat în luna martie sau cea a ”Mărțișorului” cum mai este cunoscută și cea în care femeile sunt surprinse cu mesaje și flori de la cei dragi. Din cele mai vechi timpuri, mesajele pentru ele s-au scris pe felicitări sau s-au transmis prin scrisori.

Mesaje și urări de 1 martie 2023 pentru mama

În prezent, tehnologia este dominantă, iar mesajele pentru femeile din viața ta le poți scrie pe WhatsApp sau Messenger. Cum 1 martie simbolizează sosirea primăverii și tradiția mărțișorului, cuvintele trebuie să fie unele frumoase, spuse din dragoste și cu multă sinceritate.

ADVERTISEMENT

Pentru mama mesajul are nevoie de emoție, recunoștință, empatie și inclusiv exprimarea sentimentelor de iubire. Iată un exemplu:  ”Dragă mamă, această primăvară să-ți aducă fericirea pentru care te-ai luptat până acum să o am eu și îți mulțumesc. Ești cel mai minunat om din viața mea și îți sunt recunoscător/oare pentru că mi-ai dat naștere, pentru educație și pentru răbdare”.

O altă variantă poate fi: ”Ești unică în viața mea și cel mai de preț om. Nu știu ce m-aș face fără tine și cred că mulți și-ar dori o mamă ca a mea. Te admir pentru curaj, pentru bunătate, pentru sinceritate, răbdare și pentru toate momentele în care te-ai implicat în creșterea mea”.

ADVERTISEMENT

Mesaje și urări de 1 martie 2023 pentru soție sau iubită

Atunci când vine vorba despre soție sau iubită mesajele trebuie să sune diferit față de cele pentru mamă. Mai ales că știm că acestea nu se lasă ușor impresionate de cuvinte și vor să vadă mai multe fapte decât vorbe. Ca să vă asigurați că nu dați greș, le puteți scrie astfel:

Mesaj pentru iubită: ”Draga mea, acest început de primăvară să fie ca un nou capitol pentru tine și pentru iubirea noastră. Dragostea mea pentru tine este una sinceră și din prima zi, de când te-am văzut, mi-am dat seama că nu-mi mai doresc să fiu singur.”

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru soție: ”O primăvară minunată, la fel ca sufletul și zâmbetul tău. Soarele acestui anotimp ce semnifică reînvierea naturii să-ți facă inima să-ți tresare de bucurie și să-ți redea speranța că întotdeauna poți învinge orice obstacol. O primăvară ca-n povești”.

Felicitări, urări, mesaje și sms-uri de 1 martie 2023 pentru colege sau prietene

Pentru colege sau prietene urările de 1 martie trebuie să sune tot diferit, față de cele pentru mame, soții sau iubite. Exprimările pot fi unele care să exprime simpatie, încurajare sau mesaje care să aibă o referire strictă la sosirea primăverii.

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru o colegă: ”Draga mea colegă, această primăvară să te ajute să-ți recapeți încrederea în forțele proprii și spiritul jovial cu care ne surprinzi pe toți de fiecare dată. Să nu permiți niciodată nimănui să-ți distrugă fericirea”.

Mesaj pentru o prietenă: ”Un 1 martie fericit. Toate lucrurile bune să vină de astăzi în calea ta și să te poarte pe căile succesului, pe toate planurile. O rază de soare să-ți încarce sufletul cu liniștea și bucuria de care ai atât de multă nevoie”.

ADVERTISEMENT
Tags: