Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 11 august 2023. Lucruri neașteptate în viața Leilor, Gemenii vor ierta o persoană din trecut

Află care este mesajul astrelor pentru zodii, de vineri, 11 august 2023. Ce lucruri neașteptate se vor ivi în calea Leilor și ce persoană vor ierta Gemenii.
11.08.2023 | 07:35
Mesajul astrelor pentru zodii 11 august 2023 Lucruri neasteptate in viata Leilor Gemenii vor ierta o persoana din trecut
Mesajul astrologilor pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru zodii. Predicțiile zilei de vineri, 11 august 2023. Află cum îți este afectat destinul de noua aliniere planetară. Unii nativi vor avea șansa la o nouă viață, după o perioadă de chin. Alții și-ar putea găsi sufletul pereche.

Ce prezic astrele nativilor, la final de săptămână. O zi de vineri provocatoare

Berbec

Ceea ce vă doriți se va îndeplini, vineri, 11 august 2023. Fiți cu ochii în patru și luați-vă inima în dinți. Nu vă mai puneți bariere de unii singuri, căci voi sunteți, de fapt, cei care ați stat până acum în cala îndeplinirii propriului vis.

ADVERTISEMENT

Taur

Tauri, nu vă mai lăsați dominați de frică. Știți că puteți mai mult, dar luați prea în serios opiniile negative ale celor din jur. Ori ele contează pentru a vă îndeplini visul? Gândiți-vă de fiecare dată la scopul cu care ați pornit pe drumul cel bun.

Gemeni

Gemenii vor da uitării un conflict major cu o veche prietenă. Vor relua o relație ce era sinceră și frumoasă, cândva. Atenție, însă, și de data aceasta! Nu vă mai puneți sufletul pe tavă, căci riscați să fiți din nou trădați. Totul, cu o limită!

ADVERTISEMENT

Rac

O excursie frumoasă de vară. Împreună cu familia veți pune la cale un concediu, într-o destinație de vis din țară. Vă doriți experiențe care să vă descarce de toate apăsările interioare, care s-au tot acumulat și nu vă mai lasă să evoluați, să atingeți potențialul maxim.

Leu

Leii vor lua legătura cu o persoană pe care nu au agreat-o niciodată. Împrejurările îi vor împinge la acest lucru și se vor simți ușor stânjeniți. Vor fi uimiți să afle că aparențele nu corespund cu realitatea. Nu vor mai judeca de acum după copertă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă luați o piatră de pe suflet. Nu mai suportați să țineți secretul unei persoane apropiate și îl veți face public. Multă lume vă va admira curajul, deși persoana în cauză vă va purta multă ură, căci și-a pus toată încrederea în voi. Astrologii cred că veți proceda bine.

Balanță

Lăsați timpul să-și facă treaba. Acolo unde nu aveți cum să interveniți, toate se vor rezolva de la sine. O liniște plăcută se va ”abate” asupra voastră și veți reuși să vă redescoperiți. Momentele petrecute cu voi însevă sunt cele mai frumoase.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Momente de spaimă pentru Scorpioni. Însă, nativii vor depăși cu brio episodul datorită curajului lor. Vor uimi multă lume prin atitudinea cu care vor face față clipei terifiante. Scorpionii nu trebuie să-și piardă niciodată puterea interioară.

Săgetător

Săgetătorul va acționa pe repede înainte. Drept urmare, să nu se mire dacă un lucru nu va funcționa conform planurilor. Este nevoie de multă răbdare pentru a putea rezolva anumite situații. Un test tensionant pentru ei, dar peste care vor trece cu brio, asemeni Scorpionilor.

Capricorn

Capricornul va adopta un stil de viață mai sănătos. Își dorește să piardă din greutate și să aibă o formă de invidiat. Nu va fi ușor, dar rezultatul final va fi cel care va conta. Capricornul va fi apreciat pentru ambiția de care va da dovadă.

Vărsător

Vărsătorii ar putea avea conflicte în cuplu. Persoana iubită le va reproșa lipsa de atenție, iar Vărsătorii vor fi foarte respingători. Sunt îndemnați să-și păstreze calmul și să pună punct unei povești de dragoste extrem de toxice pentru minte și suflet.

Pești

Peștii își vor îmbunătăți situația financiară. După multă muncă, rezultatele apar. Conturi bancare mai pline, lucruri mai scumpe, vacanțe în locuri de vis, dar nativii vor avea grijă să facă și fapte bune. Modestia lor va fi foarte apreciată.

ADVERTISEMENT