Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 17 decembrie. Săgetătorii trebuie să își dozeze energia cu atenție

Mesajul astrelor pentru zodii, 17 decembrie. Toți nativii vor avea parte de provocări și de tensiuni pe final de săptămână
17.12.2023 | 07:31
Mesajul astrelor pentru zodii 17 decembrie Sagetatorii trebuie sa isi dozeze energia cu atentie
Ce au pregătit astrele pentru zodii Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Finalul de săptămână le aduce tuturor nativilor momente mai bune, dar și momente mai rele. Aproape că nu este zodie care să nu fie pusă la încercare. Ziua de duminică se anunță a fi una tensionată și doar câțiva nativi își vor putea menține calmul.

Mesajul astrelor pentru zodii, 17 decembrie. Vărsătorii trebuie să elimine persoanele nocive din jurul lor

Berbec

Azi, mai mult ca niciodată, trebuie să fii atent la nevoile celor din jur. Cu cât ești mai empatic, cu atât vei fi apreciat mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur

La locul de muncă, lucrurile merg din ce în ce mai rău. Nu te aliniezi deloc strandardelor și nu este exclus să îți pui demisia pe masă.

Gemeni

Pui accent pe aspectul familial. Îți dorești să petreci mult timp cu cei dragi și să le asculți poveștile. Poate că acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Rac

Relațiile interumane scârțâie din cauza ta. Ar trebui să înveți să fii mai permisiv și să accepți și o a doua părere. Dacă vei continua așa, cei din jurul tău se vor îndepărta de tine.

Leu

Bani, bani și iar bani. Asta ți-a pregătit ziua de duminică. După munca depusă în ultima vreme, a venit timpul să te bucuri de răsplată.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci ce faci și ajungi în centrul atenției. Nimic nu este imposibil, mai ales dacă îți dorești atât de mult. Pe seară, vei avea parte de o oferă de nerefuzat.

Balanță

Azi ești de negăsit. Simți nevoia să te detașezi de la agitația cotidiană, așa că pui întreaga lume pe pauză. Nimeni nu te poate deranja la final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Scorpion

La locul de muncă, vei ajunge să obții o funcție la care ai visat demult. Deși colegii te aplaudă pentru asta, nu uita că nu toți se bucură real pentru tine.

Săgetător

Înveți să fii mult mai ascultător decât de obicei. De multe ori, informațiile prețioase trec pe lângă tine pentru că nu ești atent.

Capricorn

Azi, dai iama la pușculiță. De ceva vreme de gândești să te surprinzi un cadou scump. Acum, ai decis că nu mai trebuie să pierzi timpul, așa că acționezi din impuls.

Vărsător

Din dorința de a te face plăcut, uiți să mai fii selectiv. Ajungi în punctul în care te înconjori de oameni toxici, fără să îți dai seama.

Pești

Ziua de duminică este la fel cum ți-ai imaginat-o. Fără griji și fără nicio responsabilitate. Profită de ea cât mai mult.

ADVERTISEMENT