Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 20 decembrie. Leii vor avea parte de certuri în familie, iar Scorpionii se pregătesc de un drum lung

Mesajul astrelor pentru miercuri, 20 decembrie. Ce surprize de proporții îi așteaptă pe nativii tuturor zodiilor la final de an
20.12.2023 | 07:00
Mesajul astrelor pentru zodii 20 decembrie Leii vor avea parte de certuri in familie iar Scorpionii se pregatesc de un drum lung
Mesajul astrelor, 20 decembrie. Ce le așteaptă pe zodii azi Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Poate că decembrie este ultima lună de an, dar asta nu înseamnă că nativii zodiacului nu sunt puși pe fapte mari. Ziua de miercuri aduce multe schimbări la orizont, dar și tensiuni peste care unii nativi nu pot trece așa ușor

Mesajul astrelor pentru zodii, 20 decembrie. Balanța se bucură de încasări uriașe în conturi

Berbec

Ziua de miercuri este cea mai bună din această săptămână. Ești deja cu gândul la vacanță, ba chiar ai cumpărat biletele pentru următoarea destinație.

ADVERTISEMENT

Taur

Azi vei primi o lecție importantă din partea unei persoane dragi. Poate că acum este timpul să fie mai preocupat de binele tău și mai puțin de ceea ce cred cei din jur. Pe seară, ai parte de o surpriză emoționantă din partea familiei.

Gemeni

Ai stat departe de casă în ultima vreme, așa că ai început să apreciezi mai mult relațiile interumane. Ai de gând să devii mai empatic și să nu mai judeci din impuls persoanele din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Rac

După muncă și răsplată, acesta este sloganul care ți se aplică azi. În ultima vreme, ai muncit foarte mult la birou, iar superiorii tăi nu au trecut asta cu vederea. Cel mai probabil, ți se pregătește o mărire de salariu.

Leu

Ești mai dispus ca niciodată să ieși din zona de confort. Nu te mai mulțumești deloc cu singurătatea de acasă, așa că ai planuri mari. Azi este ziua perfectă pentru a-ți planifica vacanțele pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Azi, nimic nu merge bine pentru tine. La locul de muncă, tensiunile sunt mai aprinse ca niciodată, iar tu nu faci decât să pui paie pe foc. Mare grijă la persoanele cărora le spui detalii importante legate de superiori.

Pe final de an, Peștii vor pune punct relațiilor amoroase

Balanță

Finalul de an îți aduce încasări uriașe în conturi. Vei fi surprins să vezi că unele persoane s-au gândit la tine în prag de sărbători. Și, pentru că nimic nu te mulțumește mai mult decât banii, iată că își fac simțită prezența în conturi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Azi vei primi una dintre cele mai importante vești din ultima vreme. După ce ai muncit să îi convingi pe toți de atuurile tale, cea mai mare dorință se îndeplinește. Și anume, aceea de a lucra dintr-un loc însorit, cu plaje și nisip fin.

Săgetător

Ești pus pe scandal și se pare că nimic nu te mulțumește. Irascibilitatea ta iese la suprafață și nimeni nu scapă de săgețile tale. S-ar putea ca acest comportament să te distanțeze de multe persoane.

Capricorn

Simți că azi este momentul oportun pentru a pune punctul pe i. A păstrat multe secrete și nu vrei să intri în noul an cu o piatră pe suflet. Din cauza asta, va trebui să înveți să îți asumi consecințele.

Vărsător

Este timpul să te consideri una dintre cele mai norocoase zodii ale anului. Luna decembrie a fost una minunată, iar faptul că ai timp să te relaxezi alături de persoanele dragi este cel mai frumos cadou pentru tine.

Pești

Azi, nativii acestei zodii iau decizii importante. Vei pune capăt unei relații toxice și te vei gândi de două ori înainte de a te aventura într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT