Life

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 22 iulie 2023. Leul se îmbogățește, Peștii sunt nervoși

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 22 iulie 2023. Leul are șansa să se îmbogățească, în timp ce Peștii sunt cam nervoși.
22.07.2023 | 07:45
Mesajul astrelor pentru zodii sambata 22 iulie 2023 Leul se imbogateste Pestii sunt nervosi
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 22 iulie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Berbeci este să petreacă ziua de sâmbătă, 22 iulie, alături de cei dragi. Balanțele ar fi bine să evite călătoriile în weekend, iar Capricornul să fie ceva mai econom, pentru că poate avea probleme financiare.

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 22 iulie 2023. Gemenii sunt mulțumiți

Berbec

Mesajul astrelor pentru tine este să petreci timp cu cei dragi sâmbătă, 22 iulie. Ai nevoie de niște sfaturi și de niște vorbe bune după o săptămână obositoare. Îți va prinde mai bine decât crezi să faci asta.

ADVERTISEMENT

Taur

Stai cu gândul nu mai în trecut, iar asta nu îți face deloc bine. Lasă lucrurile care te-au făcut trist în urmă și bucură-te de prezent. Cine știe ce surpriză plăcută te va aștepta după colț, dacă te lași purtat de val.

Gemeni

Te simți în sfârșit mulțumit cu tine și cu ceea ce faci. Un eveniment de sâmbătă îți ridică stima de sine mai mult decât crezi. Vei cunoaște apreciere atât din partea celor din jur și vei vedea la rândul tău cât de multe poți să faci.

ADVERTISEMENT

Rac

O nouă dragoste îți bate la ușă, iar dacă te simți pregătit, ai toate șansele să te bucuri de un bilet spre fericire. Până la urmă meritai să trăiești ceva intens, având în vedere cum ți-a mers în ultima perioadă.

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 22 iulie 2023. Fecioara pierde bani

Leu

Mesajul astrelor pentru tine este să îți deschizi mintea la câteva oportunități. Ai șansa să te îmbogățești dacă știi ce ușă să deschizi. Ești una dintre zodiile favorizate sâmbătă, 22 iulie, așa că profită de asta .

ADVERTISEMENT

Fecioară

În cazul tău lucrurile nu merg prea bine din punct de vedere financiar. S-ar putea să pierzi niște bani într-un moment în care nu te-ai fi așteptat. Ia în calcul această situație și mai multă vigilență, sâmbătă, 22 iulie.

Balanță

Mesajul astrelor pentru tine este să eviți călătoriile în weekend. Nu ești prea bine aspectat, iar riscurile de accidentare sunt unele ceva mai mari. Mai bine stai acasă și te bucuri de timp de calitate cu familia.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu mai despica firul în patru de fiecare dată. Nimeni nu îți garantează niciun fel de siguranță. Mesajul astrelor pentru tine este să crezi doar în forțele proprii și să nu mai stai să cauți explicații și răspunsuri.

Săgetătorul trăiește intens

Săgetător

Pentru prima oară simți nevoia să trăiești intens și să te bucuri mai mult ca oricând de timpul tău liber. Mesajul astrelor pentru tine este să îți încarci bateriile și să faci tot ceea ce simți. Vei vedea că lucrurile se simt altfel.

Capricorn

Niște probleme financiare îți dau peste cap planurile de sâmbătă. Poate salariul nu a intrat la timp, sau o datorie pe care o așteptai  întârzie. Rămâi calm și lasă lucrurile să se aranjeze.

Vărsător

Te simți obosit sâmbătă. Parcă toate s-au adunat într-o singură zi. Ai grijă la starea ta de sănătate și ia-ți timp pentru odihnă. Epuizarea din ultima perioadă și-ar putea spune cuvântul în cazul tău.

Pești

Te simți irascibil, nervos, iar asta o văd și cei din jurul tău. Nu te mai măcina însă pentru lucruri mărunte și nu îi lăsa pe alții să îți strice starea de spirit. Până la urmă doar tu contezi, așa că gândește-te doar la tine.

ADVERTISEMENT