Life

Mesajul controversat postat de Marius Elisei după înmormântarea Mioarei Roman: ”Medicamentul care vindecă toate bolile”

Marius Elisei a postat un mesaj complet neașteptat la câteva zile după înmormântarea Mioarei Roman. Ce a transmis acesta?
03.03.2024 | 10:56
Mesajul controversat postat de Marius Elisei dupa inmormantarea Mioarei Roman Medicamentul care vindeca toate bolile
Mesajul controversat postat de Marius Elisei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Elisei i-a surprins pe urmăritorii săi cu un mesaj complet neașteptat. Ce a vrut să transmită fostul soț al Oanei Roman la câteva zile după înmormântarea fostei sale soacre, Mioara Roman?

Mesajul controversat postat de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit acum ceva timp. Nimeni nu s-ar fi așteptat însă ca bărbatul să rupă orice fel de legătură cu fosta sa soție. El și-a refăcut viața alături de o altă femeie, fără să se mai uite în spate.

ADVERTISEMENT

Iar deși Oana Roman l-a acuzat de nenumărate ori că nu se implică în creșterea fiicei sale, Isabela și că nu este deloc prezent, se pare că acest lucru nu a contat pentru el. Drept dovadă, cea mai recentă întâmplare.

Mulți au rămas surprinși și de faptul că Marius Elisei nici măcar nu a venit la înmormântarea Mioarei Roman. Deși momentul a fost unul dureros atât pentru fosta sa soție, cât și pentru fiica lui, bărbatul a ales să facă altceva.

ADVERTISEMENT

Se pare că Marius Elisei a ieșit la plimbare cu actuala lui iubită în acea zi. Acesta nu a trecut pe la cimitir, nu i-a aprins nici măcar o lumânare fostei sale soacre. Aceste aspecte par să confirme faptul că bărbatul a lăsat trecutul în urmă definitiv.

Fostul soț al Oanei Roman nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman

A trecut deja aproape o săptămână de la înmormântarea Mioarei Roman. Iar Marius Elisei a surprins din nou pe toată lumea. În timp ce fosta sa soție traversează o perioadă dificilă din viața sa, acesta pare că este la polul opus.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a scris câteva rânduri despre iubire pe contul personal de socializare. Acesta consideră că iubirea poate vindeca atât boli ale sufletului, cât și pe cele ale trupului, după cum se arată în postare.

„Iubirea este floarea cea mai frumoasă din grădina feluritelor virtuți, culoarea cea mai puternică a curcubeului ceresc, mărgăritarul cel mai scump din coroana credinței, cheia care deschide toate porțile existenței omenești, medicamentul care vindecă toate bolile sufletului și ale trupului.”, a scris fostul soț al Oanei Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Și nu ar fi prima oară când bărbatul face astfel de postări. De când a apărut o altă persoană în viața sa, Marius Elisei a tot postat diferite citate despre iubire, ori declarații amoroase. Și nu puțini sunt cei care l-au pus la zid pentru gestul său, inclusiv pentru faptul că nu i-a fost alături fiicei sale.

ADVERTISEMENT