Fotbal intern

Mesajul lui Cornel Dinu înainte de Dinamo – FCSB. „Nu ne mai rămâne decât să ne unim, să ne rugăm!” Exclusiv

03.02.2021 | 14:43
Mesajul lui Cornel Dinu inainte de Dinamo  FCSB Nu ne mai ramane decat sa ne unim sa ne rugam Exclusiv
ADVERTISEMENT

Se apropie încă un episod din seria „Derby de România”, iar Cornel Dinu a analizat pentru FANATIK situația de la clubul său de suflet, Dinamo.

„Mister” face apel la divinitate pentru ca alb-roșiii să evite falimentul și speră că clubul să fie administrat în perioada următoare de oameni care vor urmări interesele clubului, nu pe cele personale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, legenda dinamoviștilor îl ironizează pe Gigi Becali, patronul FCSB, cel care a declarat că numele clubului său este un acronim pentru sintagma „Faci Ce Spune Becali”.

Mesajul lui Cornel Dinu înainte de Dinamo – FCSB: „Să ne unim și să ne rugăm!”

Cornel Dinu rămâne, în continuare, fidel culorilor alb-roșii și urmărește îndeaproape situația clubului din șos. Ștefan cel Mare. „Mister” a anzalizat pentru FANATIK lucrurile care s-au petrecut la Dinamo în ultima vreme și este de părere că doar prin credință și prin munca cinstită a fanilor echipa mai poate fi salvată de la dezastru.

ADVERTISEMENT

El compară situația de la Dinamo cu cea de la Parma, italienii care l-au achiziționat pentru 13.000.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pe Dennis Man de la FCSB. Formația „gialoblu” a ajuns în faliment în 2005, fiind retrogradată în Serie D.

„Întorcându-mă (ca mai mereu, asta mi-a fost, îmi este și-mi va fi soarta… viața…) la „câinii roșii”, nu-mi mai rămâne, și mie, și vouă, sute de mii de suporteri dinamoviști, decât să ne unim, să ne rugăm, dar și să facem în așa fel încât Dinamo al nostru să n-aibă soarta „parmegianilor”…

ADVERTISEMENT

Adică să o administreze doar hămesiți după „cașcaval”. Vorbă de-a lui Cristi Borcea, tare descurcăreț altfel, dar care acum, spusă pe șleau, este profesiune de credință a becaliotului și a țoapei. „Banul, numai el contează, vrem banul!”…”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

  • Peste 13.500 de fani s-au adunat în programul DDB;
  • Mai bine de 3.800.000 de lei au adus suporterii în club.
ADVERTISEMENT

Ironii la adresa lui Gigi Becali: „Ce mai e de spus?”

Chiar dacă l-a lăudat pentru strategia sa de a promova la FCSB jucători tineri, cumpărați de la diferitele academii din țară sau crescuți la academia din Berceni, gestionată de Bebe Alexe, Cornel Dinu îl ironizează acum pe Gigi Becali.

Patronul liderului Ligii 1 a afirmat că inițialele echipei sale vin de la „Faci Ce Spune Becali”, după ce a anunțat că și-a obligat toți fotbaliștii să renunțe la contractele de colaborare cu impresara Anamaria Prodan.

„Și ce, dacă nu există club în lume așa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Așa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să știe. Faci ce spune Becali.Păi, cum adică? Ești certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă știe toată lumea. Mă știți toți. Așa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali”, declarase patronul FCSB.

Cornel Dinu crede că Gigi Becali este un credincios doar de fațadă, urmărind exclusiv profitul financiar. De asemenea, el îl compară pe patronul FCSB-ului cu un stăpân de sclavi.

„Așa-ziși creștini… Doar pavoazați întru credință, n-au nimic sfânt. Dorindu-și doar „ochiul dracului”… Cu aere clare de stăpân de sclavi a apropitarului care și-a „tradus” inițialele FCSB prin „Faci Ce Spune Becali”. Ce mai e de spus?”, a mai spus Dinu pentru FANATIK.

  • 13.000.000 de euro s-a obligat Parma să plătească pentru transferul lui Dennis Man;

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 8,75 este cota pentru „scor corect 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT