Fotbal international

Mesajul lui Cristiano Ronaldo în lupta cu epidemia de coronavirus: „Omenirea trece printr-un moment foarte dificil!”

13.03.2020 | 21:29
Mesajul lui Cristiano Ronaldo in lupta cu epidemia de coronavirus Omenirea trece printrun moment foarte dificil
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo le-a transmis fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare în care îi sfătuiește să respecte toate sfaturile din partea autorităților în lupta cu epidemia de coronavirus.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo în lupta cu epidemia de coronavirus

Cristiano Ronaldo le-a transmis un mesaj virtual fanilor săi, în care îi roagă să respecte toate sfaturile pe care OMS (Organizația Mondială a Sănătății) le dă.

ADVERTISEMENT

„Omenirea trece printr-un moment foarte dificil care ne cere să fim foarte atenți. Vă vorbesc, nu din poziția unui jucător de fotbal, ci ca un copil, un tată, un om care este îngrijorat pentru epidemia care afectează întreaga lume.

Este important să urmăm toate sfaturile pe care OMS și autoritățile le dau. Să protejăm viețile oamenilor este ceea ce ar trebui să ne intereseze cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Vă transmit toate gâândurile mele bune tuturor celor care ați pierdut pe cineva care vă este drag, celor care luptați cu virusul, precum colegul meu Daniele Rugani, iar cei care luptă pentru viețile noastră vă transmit că aveți toată susținerea mea”, a spus starul lui Juventus.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: twitter
Mesajul lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: twitter

Cristiano Ronaldo se află în carantină în Madeira

Cristiano Ronaldo se află în Portugalia, unde este în carantină alături de familia sa. Starul lui Juventus venise cu câteva zile înainte de a intra în carantină, după ce mama sa a suferit un atac cerebral.

ADVERTISEMENT

În prezent, mama lui Cristiano Ronaldo se află în stare bună, iar fiul său rămâne în carantină, până când epidemia de coronavirus trece.

Daniele Rugani, fundașul lui Juventus care a fosgt infectat de COVID-19 s-a aflat în apropierea starului portughez la victoria împotriva lui Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Miguel Albuereque, președintele regiunii Madeira a vorbit despre faptul că Cristiano Ronaldo se află în afara oricărei probleme, infirmând zvonurile conform cărora „CR7” ar fi infectat cu coronavirus:

„Nu pot să ofer detalii din cauza respectării intimităţii persoanelor, dar vreau să precizez că situaţia a fost analizată temeinic şi nu există posibilitatea unei contaminări”.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT