Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Dan Șucu după CFR – Rapid 0-1 pentru Gigi Becali. „Am prins viteză! Venim, venim, venim după FCSB!”

Dan Șucu i-a aruncat mănușa lui Gigi Becali. Rapid s-a apropiat de FCSB după victoria cu CFR Cluj și amenință fotoliul de lider al SuperLigii.
11.02.2024 | 12:05
Mesajul lui Dan Sucu dupa CFR  Rapid 01 pentru Gigi Becali Am prins viteza Venim venim venim dupa FCSB
Mesajul lui Dan Șucu după CFR – Rapid 0-1 pentru Gigi Becali. „Am prins viteză! Venim, venim, venim după FCSB!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a avut un mesaj războinic pentru Gigi Becali. Acționarul majoritar al Rapidului a debordat de optimism după 1-0 cu CFR Cluj și l-a amenințat pe omologul său de la FCSB.

Dan Șucu, mesaj amenințător pentru Gigi Becali și FCSB după CFR Cluj – Rapid 0-1: „Venim după voi!”

Rapid a câștigat derby-ul etapei cu numărul 25 din SuperLiga, cu CFR Cluj, și s-a apropiat la doar șase puncte de liderul FCSB. Roș-albaștrii nu au jucat încă meciul din această rundă, cu Sepsi, programat la ora 20:45.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că avem o satisfacție! Bineînțeles că suntem bucuroși când ne uităm la clasament și, momentan, am ajuns la șase puncte. Dar să nu uităm că FCSB joacă astăzi cu Sepsi și este favorită conform calculelor hârtiei.

Va fi o dispută foarte interesantă, însă cine scoate din ecuație în lupta la titlu pe CFR Cluj greșește foarte, foarte mult. FCSB păstrează un avans confortabil, dar eu cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă.

ADVERTISEMENT

Și, repet, nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă extrem de redutabilă și cred că va fi o competiție în 3. Vreau doar atât să îi transmit public domnului Becali: ‘Venim! Venim!’.

Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB’”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Rapid și FCSB se vor întâlni în ultima etapă din sezonul regulat, după ce, în tur, alb-vișiniii s-au impus pe Arena Națională cu 2-1. De când a promovat în SuperLiga, echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu s-a impus de cinci ori și a pierdut de două ori în meciurile cu roș-albaștrii.

Fotbaliștii lui Cristiano Bergodi formează cea mai în formă echipă din SuperLiga în 2024. Rapid e singura echipă care a câștigat toate cele patru meciuri oficiale din acest an, toate la limită: 4-3, cu FC U Craiova 1948, 2-1, cu Dinamo, 2-1, cu Oțelul Galați și 1-0, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Până la derby-ul din ultima etapă, cu FCSB, alb-vișiniii mai au de jucat cu Hermannstadt, Poli Iași, UTA Arad și Universitatea Craiova. Următorul meci, contra sibienilor, e programat vineri, 16 februarie, de la ora 20:00.

În ciuda numărului mare de fani și a istoriei de aproape 101 ani, Rapid n-are decât trei titluri de campioană. Pe ultimul l-a câștigat în 2003, când antrenor era Mircea Rednic. Celelalte două campionate eu fost câștigate în 1967 și 1999.

Dan Sucu, MESAJ RAZBOINIC pentru Gigi Becali dupa CFR Cluj - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT