Sport

Mesajul lui Kylian Mbappe după ce a ratat penalty-ul care a trimis Franța acasă de la Euro 2020: “Nu știu dacă voi putea să dorm”

Mesajul lui Kylian Mbappe după lovitura de pedeapsă ratată și eliminarea Franței de la Euro 2020. Regretele starului francez.
29.06.2021 | 03:18
Mesajul lui Kylian Mbappe dupa ce a ratat penaltyul care a trimis Franta acasa de la Euro 2020 Nu stiu daca voi putea sa dorm
ADVERTISEMENT

Franța a fost eliminată de Elveția la Euro 2020, după loviturile de departajare. Kylian Mbappe, unul dintre cei mai buni jucători ai planetei, a fost singurul dintre cei 10 executanți care nu au reușit să transforme.

Franța a avut 3-1, după o revenire spectaculoasă în repriza secundă. Dar tot elvețienii au fost cei care au avut ultimul cuvânt de spus. Au reușit să reducă din diferență spre final, iar apoi să egaleze cu un gol marcat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Kylian Mbappe după lovitura de pedeapsă ratată și eliminarea Franței de la Euro 2020. Ce a postat pe Instagram

Campioana mondială își ratează obiectivul la Euro 2020 după eșecul suferit chiar la București, pe Arena Națională. În vreme ce Elveția va înfrunta Spania în sferturile de finală.

Kylian Mbappe a avut un mesaj pentru fanii francezi pe rețelele de socializare. Și-a exprimat “tristețea imensă” în postarea de pe Instagram și și-a făcut mea culpa pentru eliminarea Franței.

ADVERTISEMENT

Cu mult fair-play, Kylian Mbappe a avut puterea să felicite adversara de luni și chiar să le ureze succes elvețienilor în fazele următoare ale competiției.

Kylian Mbappe, devastat după ce a provocat eliminarea Franței de la Euro 2020: “Mi-am dorit să ajut echipa, dar am eșuat”

“E foarte dificil să ștergi cu buretele… Tristețea este imensă după această eliminare pentru că nu ne-am putut atinge obiectivul. Îmi pare rău pentru acest penalty ratat. Mi-am dorit să ajut echipa, dar am eșuat.

ADVERTISEMENT

Îmi va fi foarte greu să adorm, dar din păcate așa este în acest sport pe care îl iubesc atât de mult, cu suișuri și coborâșuri. Știu că voi, fanii, sunteți dezamăgiți, dar vreau oricum să vă mulțumesc pentru susținerea voastră și pentru că mereu credeți în noi.

Cel mai important lucru este să ne revenim și să fim mai puternici la următoarele turnee finale. Felicitări și mult noroc, Elveției!”, a scris Kylian Mbappe pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Mbappe, încurajat de marele Pele

Imediat după terminarea meciului de la București, Kylian Mbappe a primit un mesaj de la încurajare din partea lui Pele. Legendarul brazilian a scris pe Twitter, în speranța că îi va ridica moralul superstarului de la PSG.

„Capul sus, Kylian! Mâine este prima zi dintr-un nou capitol”, a fost mesajul fostului atacant brazilian.

Elveția se mută de la București la Sankt Petersburg. Va înfrunta Spania pentru un loc în semifinalele Euro 2020

Deja au fost stabilite primele trei sferturi de finală de la Euro 2020. Elveția va înfrunta Spania în chiar primul dintre ele, vineri, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg.

Tot vineri se mai joacă Belgia – Italia, ora 22:00, la Munchen, iar Cehia – Danemarca este programat sâmbătă, de la ora 19:00, la Baku. Marți se vor stabili și ultimele două calificate, după duelurile Suedia – Ucraina și Anglia – Germania.

Elveţia – Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
Belgia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
Suedia/Ucraina – Anglia/Germania (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)

ADVERTISEMENT