Sport

Mesajul lui Stere Halep după ce Simona a aflat că poate să revină pe terenul de tenis: ”Nu trebuia să se întâmple asta”

Simona Halep va putea să se întoarcă pe terenul de tenis, după ce TAS a decis reducerea supendării de la patru ani la nouă luni.
05.03.2024 | 20:29
Mesajul lui Stere Halep dupa ce Simona a aflat ca poate sa revina pe terenul de tenis Nu trebuia sa se intample asta
Mesajul lui Stere Halep după ce Simona a aflat că poate să revină pe terenul de tenis
ADVERTISEMENT

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis micșorarea pedepsei primite de Simona Halep, de la patru ani la nouă luni. Tenismena a reușit să dovedească că nu s-a dopat intenționat cu roxadustat.

Stere Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei: ”Nu trebuia să se întâmple asta”

După ce TAS a decis că Simona Halep se poate întoarce pe terenul de tenis, tatăl sportivei a oferit o declarație prin care și-a exprimat nemulțumirea față de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

”Era normal, multe voci, chiar și din România au condamnat-o pe Simona că e trișoare. Problema este aici, la noi în țară. Știam de prima dată că o să se întâmple așa.

Eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă, va rezolva problema, așa cum s-a întâmplat. Ne simțim puțin supărați, pentru că nu trebuia să se întâmple asta.

ADVERTISEMENT

Astea sunt riscurile vieții. N-am sunat-o încă, acum am ajuns acasă. Ea este la Dubai. Dacă încercați să vă puneți în locul unui părinte, o să vedeți cât este de greu.

După cum știți, și după declarațiile pe care le-a făcut, și postările pe care le-a făcut Simona, ați văzut că făcea pregătirea. Nu a întrerupt pregătirea”, a declarat Stere Halep, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a ITIA după ce TAS a decis micșorarea pedepsei primite de Simona Halep

La scurt timp după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat verdictul, Karen Moorhouse, directorul executiv al Agenției Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), a transmis un mesaj.

“Un element esențial al procesului anti-doping este posibilitatea sportivului de a contesta, iar ITIA respectă atât acest drept, cât și verdictul ulterior. ITIA așteaptă motivarea integrală, pe care o va analiza amplu”, a declarat Karen Moorhouse.

ADVERTISEMENT
Tags: