Life

Mesajul sfâșietor al Danei Roba la câteva luni după ce a fost lovită brutal de fostul soț: ”Sunt un miracol”

Ce mesaj sfâșietor a postat Dana Roba pe rețelele de socializare, la câteva luni după ce a fost bătută crunt de fostul soț, Daniel Balaciu.
30.11.2023 | 13:07
Mesajul sfasietor al Danei Roba la cateva luni dupa ce a fost lovita brutal de fostul sot Sunt un miracol
Ce spune Dana Roba despre supraviețuirea sa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba a postat pe conturile sale de socializare un nou mesaj despre bătaia pe care a primit-o de la fostul soț, Daniel Balaciu, la începutul lunii iunie. Atunci, make-up artista a fost la un pas de moarte din cauză că i s-au aplicat mai multe lovituri de ciocan în cap.

Ce mesaj a postat Dana Roba la câteva luni după ce a fost la un pas de moarte din cauza bătăii fostului soț

Dana Roba încă este devastată de ceea ce i s-a întâmplat la începutul lunii iunie, mai ales că medicii nu-i dădeau nicio șansă de a mai trăi. Make-up artista consideră un miracol supraviețuirea sa și este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dana Roba este recunoscătoare că fetițele sale, Chantal și Celine, nu au rămas orfane de mamă. De altfel, cele două copile au fost martore la întreaga scenă de bătaie îndurată de mama lor în această vară, temându-se la rândul lor că va muri.

Dana Roba a mai precizat că Chantal și Celine au încercat tot timpul să o încurajeze după ce a venit acasă din spital, unde a fost operată și chiar a intrat în comă. Vedeta a dezvăluit că fiicele sale îi aduc aminte mereu, în fiecare zi, cât este de frumoasă.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt un miracol! Dacă sunt astăzi în viață, sunt pentru că Dumnezeul căruia îi fac voia și-a dorit ca Chantal si Celine să crească în brațele mele, nu in picioarele lu’ unul și lu’ altul (bunici, unchi, mătuși).

După ce am luat copiii de la foștii socri, și i-am îmbrățișat cu mâinile în ghips până la coate, iar ele mi-au spus în fiecare zi că sunt frumoasă și că ele mă iubesc chiar daca sunt cheală, asta mi-a dat putere!

ADVERTISEMENT

Cristos a murit la Golgota pentru păcatele mele, iar mie mi-a dat viată, împotriva planului organizat de satana. Toți medicii Neurochirurgi din Timișoara au spus ca nu am nicio șansă la viață, oricum voi muri, dar DUMNEZEU care m-a iubit a rostit viață și sănătate în dreptul meu”, a scris Dana Roba pe Instagram.

De când a fost externată, Dana Roba are grijă să mulțumească zilnic, în lacrimi, pentru faptul că încă mai este în viață. ”Iți mulțumesc Isus pentru viața mea! Nu există zi lăsată de Dumnezeu, de când am ieșit din spital, să nu îi mulțumesc cu lacrimi Lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o.”, a mai transmis vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu după ce și-a bătut soția

Daniel Balaciu a fost închis după ce și-a lovit soția, de mai multe ori, cu ciocanul în cap, scopul fiind acela de a o omorî, așa cum a mai declarat Dana Roba în diferite interviuri. În prezent, bărbatul se află în arest preventiv și urmează a i se decide o pedeapsă finală.

ADVERTISEMENT