Life

Mesajul surprinzător postat de Silvia Chifiriuc imediat după moartea Mioarei Roman. Publicul a acuzat-o pe soția lui Petre Roman de lipsă de respect

La doar câteva ore după ce Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc- actuala soție a lui Petre Roman, a publicat un mesaj neașteptat.
23.02.2024 | 17:59
Mesajul surprinzator postat de Silvia Chifiriuc imediat dupa moartea Mioarei Roman Publicul a acuzato pe sotia lui Petre Roman de lipsa de respect
Mesajul transmis de SIlvia Chifiriuc după ce Mioara Roman a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie 2024, după o lungă suferință. A lăsat în urmă mulți oameni îndurerați și chiar și Petre Roman a mărturisit că vestea este una cruntă. Totuși, pentru actuala lui soție ziua aceasta are cu o totul altă însemnătate. Cântăreața Silvia Chifiriuc a publicat un text surprinzător la doar câteva ore după ce Oana Roman a confirmat decesul mamei sale.

Ce a publicat Silvia Chifiriuc la scurt timp după ce Mioara Roman a murit

Cu doar două luni  =înainte de a împlini 84 de ani, Mioara Roman a pierdut lupta cu boala. După ce în ultimul an a suferit mai multe intervenții chirurgicale, fosta soție a lui Petre Roman a murit în noapte de 22 spre 23 februarie.

ADVERTISEMENT

Anunțul dureros a fost făcut chiar de fiica ei cea mică, Oana Roman, care a fost nevoită se întoarcă de urgență din vacanța din Egipt unde se afla împreună cu fata ei. În ciuda stării de sănătate, puțini se așteptau ca Mioara Roman să moară acum.

Vestea a venit ca un șoc pentru mulți. Teo Trandafir, care i-a fost elevă, a fost printre cei care și-au exprimat public regretele. Inclusiv Petre Roman a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK că este afectat de sumbrul eveniment.

ADVERTISEMENT

Actuala lui soție, în schimb, nu a dat importanță suferinței celor din jurul său. La doar câteva ore după decesul Mioarei Roman, cântăreața publica pe contul său de Facebook un mesaj în care spunea cât de mult așteaptă Dragobetele.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

ADVERTISEMENT

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a scris Silvia Chifiriuc în mediul online.

Publicul a tras-o la răspundere

Postarea, însă, i-a adus și câteva critici. O parte dintre internauți nu au putut trece cu vederea faptul că soția lui Petre Roman vorbește despre dragoste chiar în ziua în care fosta parteneră de viață a acestuia a murit.

ADVERTISEMENT

„Și Mioara Roman sărbătorește mâine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț!”/ „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti!”/ „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman”, sunt câteva dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT