Life

Mesajul transmis de Simona Halep în ziua căsătoriei cu Toni Iuruc. Postarea care a strâns mii de aprecieri

În ziua căsătoriei sale cu Toni Iuruc, Simona Halep a postat un mesaj special pe rețele de socializare. Textul marii campioane a strâns mii de aprecieri din partea internauților.
15.09.2021 | 09:42
Mesajul transmis de Simona Halep in ziua casatoriei cu Toni Iuruc Postarea care a strans mii de aprecieri
ADVERTISEMENT

Simona Halep, cea mai mare jucătoare din istoria tenisului feminin românesc, și-a început cea mai importantă zi a vieții sale, a căsătoriei cu Toni Iuruc, cu un mesaj special postat pe rețelele de socializare.

Miercuri, dis de dimineață, dubla campioană de Grand Slam a postat o fotografie cu un citat care îi aparține cunoscutului scriitor Mark Twain.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mesaj special în ziua căsătoriei cu Toni Iuruc. Postarea sportivei a strâns mii de aprecieri

Simona Halep s-a trezit devreme miercuri, în cea mai importantă zi pe plan personal. Cu câteva ore înainte oficializarea căsătoriei cu Toni Iuruc, fostul lider mondial din tenisul feminin a ținut să transmită un mesaj special.

”Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, este citatul lui Mark Twain postat de marea noastră campioană. Aceasta a scris și un mesaj în engleză: ”Have a beautiful day everyone” (Să aveți o zi frumoasă), însoțit de două emoticoane sugestive.

ADVERTISEMENT

Fanii din online ai Simonei au comentat postarea sportivei și au felicitat-o pentru căsătoria cu Toni Iuruc. La doar o oră de la postarea mesajului pe Instagram, acesta a strâns peste 6.000 de aprecieri și sute de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)


Halep a fost felicitată atât de suporteri din țară, cât și de mulți din străinătate. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje primite de campioană.

ADVERTISEMENT

”Astăzi chiar va fi cea mai frumoasă din viața ta! Acesta este cel mai frumos trofeu de Grand Slam: iubirea. Să fiți fericiși, Simo și Toni, să vă iubiți mereu, să vă respectați și să aveți grijă de iubirea voastră, astfel încât, peste muuulți ani, povestea să se încheie cu …și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

”Tot ce începeți să clădiți azi, să dureze, în zilele grele să fiți mereu unul lângă celalalt și să vă împliniți toate visele. Multă fericire, Simo!”

ADVERTISEMENT

La ce oră are loc căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc

Cununia civilă dintre Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, va începe de la ora 16:00, la Constanța. Apoi, petrecerea evenimentului se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

De altfel, cei doi miri s-au cunoscut într-un club din București, prin intermediul lui Dani Caramihai, care este văr cu Toni Iuruc.

Printre invitații petrecerii de căsătorie dintre Simona Halep și Toni Iuruc se numără fostul mare tenismen Ilie Năstase, Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT
Tags: