News

Mesajul unui medic pentru cei care refuză vaccinarea: ”Habar nu aveți câte chimicale respirați sau înghițiți zilnic”

29.12.2020 | 23:28
Mesajul unui medic pentru cei care refuza vaccinarea Habar nu aveti cate chimicale respirati sau inghititi zilnic
ADVERTISEMENT

Un medic din Galați a luat poziție în mediul online pentru așa-zișii ”anti-vacciniști” și are un mesaj clar pentru toți cetățenii din România care refuză vaccinarea contra Covid-19.

Paul Ichim, seful Secției de Chirurgie de la Spitalul Județean Galați, a transmis cuvinte destul de dure tuturor oamenilor care refuză sa se vaccineze contra coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Doctorul ține să le reamintească oamenilor că aceștia nu au habar câte chimicale înghit sau respiră zilnic si spune ca nu a avut ”un an mai mizerabil”, cu “atâția nepricepuți”.

Un medic din România are un mesaj dur pentru cei care refuză vaccinarea contra Covid-19

Tot mai multe cadre medicale sunt revoltate de ”pătura” destul de însemnată a celor care nu cred în eficiența vaccinului anti-Covid 19 care a fost adus recent și în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Recent, medicul Paul Ichim, care este şeful Secţiei Chirurgie de la Spitalul Judeţean Galaţi, a ieșit public, pe pagina sa de Facebook, cu o replică pentru ”anti-vacciniști”.

Mă tot întreabă lumea dacă ar fi cazul să ne vaccinăm pentru acest COVID. N-am să-mi pun moaca în chenare şi să postez mesaje „şi eu mă vaccinez”, nu-i genul meu, o fac şi gata. (…)

ADVERTISEMENT

Dragilor, dacă este să dea nu ştiu ce molime în voi, din alea cu tot felul de afectări genetice, există un ocean de produse în care ne bălăcim zilnic, ce pot induce aceste lucruri, cel puţin în vestita mare crăpelniţă ritualică de iarnă. Habar n-aveţi câte chimicale înghiţiţi zilnic sau respiraţi”, a scris medicul Paul Ichim în mediul virtual.

În aceeași postare, medicul Ichim ironizează faptul că Galaţiul nu figurează printre oraşele care primesc a doua tranşă de vaccin și afirmă că ”în Moldova unele lucruri se pot finaliza mai bine pe beţie sau mahmureală”.

ADVERTISEMENT

”Pentru concidatinii nedumeriţi, staţi linistiţi, a doua tranşă de vaccin care vine în ţară ar fi astăzi şi nu va fi distribuită în niciun caz acestei zone „minore”. Probabil au aflat că în Moldova unele lucruri se pot finaliza mai bine pe beţie sau mahmureală, aşa că ciocniţi clondire şi de san’ Vasile”., a mai scris medicul gălăţean pe Facebook.

Medicul din Galați, infectat cu Covid 19 în noiembrie

În urmă cu o lună, Spitalul Județean Galați a intrat în carantină, după ce mai multe cadre medicale s-au infectat. Paul Ichim a fost, de asemenea, diagnosticat cu COVID-19, potrivit Adevarul.

”Nu ştiu cum au muncit alţii, dar de când a început pandemia, n-am pus bisturiul jos. Am căutat să-i ajutăm pe cei cu altă patologie şi chiar urgenţele chirurgicale ce aveau COVID. Era să uit, în acest interval aproape jumătate dintre cei care muncesc aici au făcut COVID.

În concluzie, an mai mizerabil n-am avut, cu atâtea schimbări, cu atâtea necunoscute, cu stres şi cu atâţia nepricepuţi”, mai spune medicul Paul Ichim, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT