Sport

Inter Miami, prezentare cu fast a noului echipament. Leo Messi a fost „one man show”

Inter Miami a organizat un eveniment de lux, pe un vas de croazieră, pentru prezentarea noului echipament oficial. La prezentare nu au lipsit vedetele Messi și Suarez.
25.01.2024 | 08:34
Inter Miami prezentare cu fast a noului echipament Leo Messi a fost one man show
Inter Miami și-a prezentat noul echipament
ADVERTISEMENT

Inter Miami se pregătește de startul campionatului în MLS. După înfrângerea din presezon, în fața celor de la Dallas, scor 1-0, lotul a zburat către Miami pentru a participa la prezentarea oficială a noului echipament.

Leo Messi, pe un vas de croazieră la prezentarea echipamentului

Evenimentul a fost organizat de noul sponsor oficial al echipei pe un vas de croazieră. Căpitanul Argentinei a fost protagonist și desemnatul jucătorilor pentru a ține un discurs.

ADVERTISEMENT
lionel messi inter miami
Lionel Messi. în centrul atenției

Echipa patronată de David Beckham va participa la finalul acestei luni la Riyadh Season Cup, unde le va înfrunta pe Al Nassr și Al Hilal. Meciurile se vor disputa pe Kingdom Arena din Riad, arenă recent inaugurată, care are o capacitate de 26.000 de locuri.

Ultima înfruntare dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo?

Iubitorii fotbalului așteaptă cu sufletul la gură duelul dintre Al Nassr și Inter Miami, programat pe 1 februarie. Aceasta poate să fie ultima înfruntare dintre cele două legende Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, evenimentul fiind deja numit ”The Last Dance”.

ADVERTISEMENT

Messi și Ronaldo s-au întâlnit și în ianuarie 2023, tot la Riad. Atunci, saudiții au pus la cale un duel între Paris Saint-Germain, echipa de la acea vreme a lui Messi, și o selecționată formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, în care a evoluat și Cristiano Ronaldo.

Ironii după ultimul meci disputat de Leo Messi și Inter Miami

Inter Miami a disputat două amicale în 2024, 0-0 în El Salvador și 0-1 în Dallas. Pe lângă prestațiile deloc convingătoare, formația din Florida s-a mai lovit de o problemă. Deplasarea în Texas nu a fost una care să atragă prea mulți fani la stadion, în ciuda așteptărilor ridicate ale organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Cu Leo Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba titulari, FC Dallas – Inter Miami s-a disputat în fața a foarte multe locuri goale. Organizatorii au decis ca partida să se joace pe Cotton Bowl, stadion de 92.000 de locuri, tocmai în speranța de a avea o audiență record. Dar și-au făcut calculele greșit.

32.211 fani au fost la FC Dallas – Inter Miami, conform anunțului oficial. Dar imaginile cu mari părți din tribune aproape goale au dat senzația că asistența a fost chiar mai redusă. Ce-i drept, ploaia și vântul din Dallas nu au ajutat deloc. Astfel că decizia de a muta meciul de pe stadionul din Frisco, de 20.500 de locuri, pe care Dallas joacă în mod normal meciurile de acasă, a fost ironizată.

ADVERTISEMENT

Nici programarea partidei nu a fost deloc inspirată, așa cum au remarcat mai mulți useri pe rețeaua X, fosta Twitter. FC Dallas – Inter Miami 1-0 s-a disputat luni, de la ora locală 17:00. În plus, unii dintre fani au spus că nu se așteptau ca Leo Messi să joace în acest amical. În vreme ce alții au menționat că l-au văzut deja pe Leo Messi jucând la Dallas, în partida din MLS, din vară.

ADVERTISEMENT
Tags: