Sport

Sergio Aguero l-a dat de gol pe Messi. Care a fost reacția starului lui PSG după golul lui Benzema

”Nu poate să fie adevărat” este mesajul trimis de Leo Messi bunului său prieten Sergio Aguero , care comenta, pentru ESPN, alături de Carlos Tevez și Oscar Ruggeri, partida de pe Bernabeu.
05.05.2022 | 13:50
Sergio Aguero la dat de gol pe Messi Care a fost reactia starului lui PSG dupa golul lui Benzema
”Nu poate să fie adevărat” a fost reacția lui Leo Messi după ce Real Madrid a reușit a treia remontada consecutivă. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fost jucător al Barcelonei și un apropiat al lui Pep Guardiola, Leo Messi, evident, le-a ținut pumnii celor de la Manchester City. Și spera ca aceștia să-l razbune pentru eliminarea din optimile de finală.

Real Madrid a reușit însă o nouă revenire incredibilă. Iar argentinianul a reacționat imediat după golul lui Benzema, trimițându-i un mesaj bunului său prieten Sergio Aguero.

ADVERTISEMENT

”Termină cu glumele proaste, nu poate să fie adevărat”, i-a scris Messi lui Aguero

Retras din activitate din motive medicale, Sergio Aguero a fost invitat de ESPN să comenteze partida dintre Real Madrid și Manchester City. Alături de el a fost și un alt fost jucător al lui Manchester City, Carlos Tevez.

Leo Messi i-a urmărit pe parcursul partidei, iar după ce Karim Benzema a marcat golul care consființea calificarea madrilenilor, i-a trimit un mesaj grăitor. ”Termină cu glumele proaste, nu poate să fie adevărat!”, i-a spus Messi.

ADVERTISEMENT

Potrivit Evening Standard, și Tevez a avut o reacție similară cu cea a lui Messi. ”E o nebunie, nu poți să câștigi încă un meci în asemenea manieră”, a spus fostul internațional.

Jurnaliștii englezi menționează și faptul că Aguero s-a temut încă dinaintea partidei de un astfel de deznodământ. ”Vreau să spun că sunt foarte agitat. Nu știu de ce, dar așa mă simt. Vreau să se califice City…

ADVERTISEMENT

Nu știu ce surprize a pregătit Pep, îmi imaginez că nu a dormit toată noaptea, îl cunosc. Dar mi-e teamă”, a recunoscut argentinianul în comentariul său.

După golul lui Mahrez a fost optimist. Iar pe măsură ce meciul se apropia de final, devenise tot mai încrezător că fosta sa echipă va reuși să meargă în finală.

ADVERTISEMENT

Însă a venit dubla lui Rodrygo, iar apoi, în prelungiri, reușita lui Karim Benzema. Iar Real Madrid a supraviețuit din nou. Așa cum o făcuse contra lui PSG și Chelsea. Și va juca finala.

 

ADVERTISEMENT
Tags: